Nejlepší blogy :)

Nabítka psát se mnou blog

              A                           h                 o                       j                      t                           e                !   !  !

Dnes je to nabítka. Kdo chce se mnou psát? můžu vybrat dva. No a já to nebudu okecávat jdeme na to!

Tak že jaký to bude blog. Bude se to jmenovat:Bláznivý příběh. No a jak to bude probíhat? Nikdo mi napíše do komentářů kdo chce.  Potom mi do správ koho vyberu mi napíše jeden konec co ho napadne a druhý začátek. Nemůžu víc nebo spíš nechci víc. A já napíšu prostředek a nebudu si to vaše číst. Až to budu tem blog mít hotoví tak si přečtu co jsme to stvořili.  No a potom si to přečtu možná vám to i skrátim ale to nevim. 

No a to je vše takže... ČAU!!!

Komentáře

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Nápad moc fajn, ale ta úprava pokulhává. Pokud s tím máš problémy, popros někoho třeba o pomoc, nebo si to nejdřív napiš do wordu - tam ti to ukáže chyby a pomůže opravit a pak to zkopíruj a dej sem smajl

Directionerka26To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

karamela10(NIALLERKY:-))

Dameofdeath: Snažím se jí články opravovat ( můžeš si všimnout na některých článcích, že jsou napsané líp), ale ona mi prostě neřekne že píše článek... Já jí pořád říkám aby mi říkala kdy píše článek, že jí opravím, jenže mi to neříká... A třída je 3smajl

karamela10To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

DameofdeathVIP(ANIME!)

karamela10: Tak co jí třeba ty chyby opravit a nějak pochopitelně jí to vysvětlit? Stejně se to bude za nějakou dobu učit, takže bys jí tím možná i trochu pomohla. Navíc jí je nejspíš 9 ( aspoň to má na profilu) , takže by už asi ve 4. třídě mohla znát tu látku.

DameofdeathTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.