Natalka d

Tipy na outfity v teplém počasí

Ahoj!!! Dnešní téma budou outfity do školy v teplém počasí. Tedy teď v létě ,ale můžete to potom využít i na začátku září a v polovině dubna příštího roku pokud nebudou zavřené školy. Takže nebudu to prodlužovat a jdeme na to.



1.Šaty

Podle mě nejlepší řešení, nezpaříte se tak. Větrají. A můžete si vybrat ,existují různé druhy, nejpohodlnější jsou sportovní.  Nejlepší jsou k tomu žabky a sandály ,alespoň si nesedřete nohu, ale i s teniskami se dá chodit, ale za prvé se zpaříte a za druhé pokud jsou nové, můžete si odřít nohu. Totéž můžete praktikovat i u sukně.



2.Triko a sukně

Také dobré řešení ,hned po šatech. Sukně jsou různé. Kožené, plátěné, džínové, atd. Ale jestli si berete dlouhé sukně, měli byste být vysoké a hubené.



3.triko  a kraťasy

Tip pro ty, které nerady nosí šaty a sukně.



4. Když ráno fouká studenější vítr, tak si dejte přes sebe nějakou džínovou nebo koženou bundu.

  



5. Pokud máte výtvarku ,tak nějaké tmavé oblečení.



6. Pokud trpíte na alergii na pyl doporučuji nosit oblečení s kapsami a dejte si tam kapesníky. Také určitě pomůžou sluneční brýle. Je to i skvělý doplněk a nic tím nezkazíte.

  

Tak to je pro dnešek vše a ahoj. A pokud máte dlouhé vlasy, doporučuji je dát do culíku, letos frčí nahoru. Zčešete vlasy nahoru nejlépe netahacím hřebenem, vezmete gumičku a obmotáte ji kolem vlasů, pokud máte dlouhou ofinu, můžete si vlasy nagelovat a pak si ji můžete různě tvarovat.


Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Šaty jsou fajn, úplně nejlepší jsou s kapsami, bohužel takových moc není smajl Nicméně žabky bych si k tomu fakt nebrala. Ty patří na pláž. Kdo chce pohodlí, vezme si tenisky. Popřípadě pantofle nebo espadrilky. Odřený nohy jsou hlavně z nových bot. Jako stává se, že smajl Zrovna já jsem na to expertsmajl

Jinak, ta kožená bunda, to je celkem úlet smajl Džínsku v létě taky občas vytáhnu, i když osobně preferuju svetr nebo košili. Ale kožená bunda v létě... No, nevím smajl I když letos léto bude studený, tak proč nesmajl

Butterfly340To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.