Natalka d

Láska je někdy slepá aneb, jak se z toho dostat

Ahoj!!! Dnes tu mám takové rady pro ty, co se do někoho zabouchnou až moc, ale ten někdo je prostě nechce. Takže pokud tu někdo takový je, tak se vám nyní budu snažit pomoct. Takže. Když jste zamilovaní, tak vám bije srdce, myslíte na tu druhou osobu a chcete s ním se více setkávat a trávit s ním čas, dále mu pomáháte, snažíte se před ním chovat slušně.

No jo, alespoň jednou tohle člověk okusil. Ano je to, tak. Někdo ve školce, někdo na základce a někdo na střední, je to jedno kdy, ale jak. Jak se to vůbec stalo? Nejdřív se sami zeptejte, jak se to stalo? Z jakého důvodu? Ale nejpravděpodobnější je, že jste se často viděli. A proto vám radím vyhýbejte se té osobě a když už se jí nemůžete vyhýbat, protože je ze stejné třídy, tak si té osoby nevšímejte. Schovejte si, co vám danou osobu připomíná, ale nedívejte se na to, nevyhazujte to ještě se vám to může hodit. Ale bude vám trvat nejméně dva měsíce než se odmilujete pokud jste hluboce zamilovaní. Možná i více, ale až se z toho dostanete budete myslet jinak, všimnete si svých chyb, které jste dělali a už je dělat nebudete, i když se zamilujete do někoho jiného.

Je to tak. Hlavně nepřehánějte to. Tu dobu léčení ze zlomeného srdce nepodceňujte, protože když se budete léčit krátkou dobu, může se vám láska vrátit a když budete úplně odmilovaní, tak už se do toho člověka nezamilujete, protože vědci tvrdí, že se nemůžete zamilovat dvakrát do stejné osoby a já vám to taky můžu potvrdit. Ale neberte to, že se vytahuju tohle není vytahování jen vám radím. A když už se to přece jen stane, tak se zkuste odmilovat, když vás ten člověk nemiluje.

Prostě chápete a když to nedokážete sami zkuste se na někoho obrátit ať vám  pomůže klidně mamka, táta, babička, děda, sestra nebo kamarádky. Je to jedno. Když jsem v tom byla, tak jsem se teda léčila sama, ale co. Vy si zasloužíte lepší péči přece jsme v 21.století ve století, kde převládají vymoženosti a lepší život, i když je to skoro stejný jako předtím. Ale pamatujte, když jste zamilovaní, tak se neodmilujete hned, ale za nějakou dobu. Každý to má samozřejmě jinak, tak se tady prosím nehádejte, že u vás tyto údaje nejsou přesné, jen píšu z vlastní zkušenosti, nejsou to žádné extra rady, které zaručeně zaberou. Jen píšu, co zabral mně a mohlo by vám zabrat, tak prosím vás nedělejte zbytečné hádky.

 

Láska je někdy prostě slepá.

 

 

A teď vaše zlomené srdce, aspoň na chvíli potěšíme citátem.

 

Tak to je vše.

Čau!!!      

 

A taky nezapomeňte.

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.