Natalka d

Konec školního roku aneb Vítejte prázdniny

Ahoj!!! Školní rok nám skončil,začínají prázdniny a my užmáme za sebou to testové peklo,každý bude léto trávit trochu jinak,to samozřejmě. Nebudu sem psát,jak budu trávit léto,ale dám vám takové tipy na letní pochutiny a nápoje,když je takové teplo,potřebujeme se pořádně zchladit,ale třeba do vody nemůžeme. Tak jdeme na to.


1.Meloun

Dobrý vychlazený meloun, k tomu ještě zdravý, dobře se při něm hubne. No prostě tobě to kouzlo léta. Ta každoroční atmosféra.


2.Kopečková zmrzlina

Prostě taková ta výtečná klasika, kterou prodávají na každém rohu.


3. Točená zmrzlina

Prostě taková ta vymačkaná zatočená ,ta je vzácnější, chutnější a bývá méně sladká.


4. Kuličková zmrzlina

To je taková ta novinka ,trochu dražší záležitost, ale stojí za to. Dobrá pro ty, co ještě jí, jak školčata, že se zašpiní od všeho ,u téhle zmrzliny se to rozhodně nestane. Jíte v podstatě zmrzlé kuličky lžičkou z kelímku.


5.Točená limonáda

Ledová, ať už žlutá, bezinková ,malinová či kofola ,všechny mají něco společného, umí dobře ochladit.


6. Nanuky

Pokud nejste na zmrzlinu v kornoutku nebo máte obavy ze salmonely, dejte si nanuk ,je to levnější, rychlejší a bezpečnější.


7. Domácí zmrzlina

Třeba z ovoce. Např .rozmixujete jahody, dáte je do krabičky, zavřete do mrazáku a třeba za dva dny máte zmrzlinu ,tuto metodu můžete praktikovat i u jiného ovoce ,třeba u malin.


8. Ledová tříšť

Zmrzlin  už jste přejezení a ta limonáda to už také není ono, je to sice ledové, ale něco tam pořád chybí. Zkuste ledovou tříšť. Zaměstnáte zuby, jazyk ,prostě celý chrup. A navíc si pochutnáte a ochladíte se ,jen je to pijte pomalu ať nedostanete angínu.


Můžete se klidně pochlubit vysvědčením ,dát námět na další článek, také se jej zúčastnit!!! A užijte si prázdniny. Ahoj!!!

A pár vtipů nakonec.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.