Natalka d

Jak si najít kamarády

Čau!!!

Patříte mezi ty lidi, kteří mají málo kamarádů? Pokud ano, tak tady je článek pro vás, jak získat kamarády. Nemusí to být zrovna ve škole, ale třeba na koupališti nebo jinde. Ve škole si poradíte snadno. Prostě k nějakému člověku přijdete, seznámíte se, pomáháte si, svěřujete se a skamarádíte se. Však to znáte, to nemusím ani popisovat.

 

Tak, ale teď ty rady, když jste mimo školu:

 

   1. Poslouchejte dva své vrstevníky, jak se spolu baví(nemusí to být vaši vrstevníci, může to být kdokoliv jiný)

   2. Přidejte se do rozhovoru a seznamte se, ale nejdřív si promyslete, co řeknete. ( však víte první dojem je nejdůležitější, ale nejen u kamarádství)

3.Pokud vás přijali a baví se s vámi normálně, tak s nimi začněte blbnout podle nich, ale nemusíte je vždy poslouchat, ale raději dělat skoro všechno podle nich, ale ne úplně všechno.

4.Při odchodu se rozlučte a zjistěte si sociální sítě nebo telefonní číslo.

5. A máte vyhráno a máte kamarády.

 

 A ještě taková důležitá rada na závěr: Buďte sami sebou. 

  Tohle byly rady, jak si najít nebo, jak získat kamarády.

 

 

 

Líbilo? Pokud ne, což většině lidí, tak můžete napsat proč.(Protože nejsem úspěšná bloggerka a píšu kraviny, záleží hlavně na jméně, co?)  Sorry za ten komentář v  článku Stížnost na svět, ale nedokázala jsem se udržet. Mě nějaké haterky nezastaví. Ani komentáře, které jsou my na nervy. To si všichni pamatujte. Ano nejsem úspěšná bloggerka a nevymýšlím dobré články, ale nikde články nekopíruju. Akorát obrázky a videa stahuju z internetu. Neříkám, že všichni kopírují, ale u některých se to vyskytuje. Třeba někdo opisuje ze stránky postavy.cz. Já to jméno nebudu zveřejňovat, ale asi víte, kdo to je.

 


 

 

                 

 

Už teda víte, jak získat kamarády. Pokud znáte ještě jiné rady, tak můžete napsat.  A potřebujete k tomu abyste měli svoje nápady a hlavu a nejen to. Hlavně nezapomeňte doma svoji hlavu!!!

 

To byl jenom vtip!!!!!

 

Tak ahoj!!! 

 

 

 

Komentáře

Fenomena1VIP(Skupina pro upovídané hol...)

Dobré rady, ale mám tak hrozně malou sebedůvěru že maximálně projdu kolem těch lidí smajl Ale jednou jsem měla šanci být mezi těma oblíbenýma holkama co mají milión "kamarádek" ale já se toho vzdala smajl

Jako jo, celkem jsem si to užila, ale fakt nestojím o to, abych se přetvařovala klidně i 8 hodin v kuse a dělala ze sebe přesný opak toho čeho jsem, cárala po městě až do 20:00, dělala všechno co řeknou abych nebyla ,,srab", cpala na svůj obličej makeup, schovávala PRAVÉ přátelství s dvěmi 6 a 7letými holčičkami (podle těch oblíbených holek samozřejmě ,,otravnýma kidama") a HLAVNĚ VŠECHNY DOKOLEČKA POMLOUVALA....smajl

Jsem prostě sama sebou a tak jsem celkem šťastná smajl (jak si psala v článku)

Tak teď je mi líp když jsem zase část svých myšlenek někam vypsala smajl

Fenomena1To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

natalka dVIP(Svěřování se,rady a zábav...)

Fenomena1: Člověk má být sám sebou. Ale taky se musí umět přizpůsobit. Takže v pořádku,když nechceš tohle dělat. Pravého kamaráda poznáš,když je na tebe hodný,pomáhá ti a další věci. Sama poznáš kdo je pravý kamarád, a kdo falešný. Já jsem malou sebedůvěru taky měla,ale překonala jsem se. Zkus si věřit a jen to zkus někdy je lepší riskovat než nezkusit.

natalka dTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.