Natalka d

Tipy na knihy 3 - Sestry Springerovy


            Ahoj!!!

 Dnes tu mám pro vás další článek s tipy na knihy. Tentokrát to bude akorát jedna kniha a to kniha Sestra Springerovy ,takže můžeme začít.


Kniha vypráví příběh čtyř sester. Meg ,Jo ,Beth ,Amy. Bydlí v Americe na vojenské základně v New Orleans. Jejich otec bojuje ve válce v Iráku. Kniha vypráví o tom, jak dívky dospívají, různé myšlenky, milostné scény ,aféry a očekávání. Příběh vypráví také o sesterském poutu a o tom ,jak se sestry od sebe učí, hlavně Amy, které je 12 a je největší průšvihářka rodiny.


Zajímavostí je ,že román byl psán na motivy knihy Malé ženy. Knihu Sestry Springerovy napsala Anna Tood jako samostatný román.


Kniha se mi četla dobře, určitě doporučuji na čtení. Asi tak od 12 let, abyste pochopili souvislosti. Vydalo to nakladatelství Publicmedia Group.


Kniha se mi dobře četla, protože není ani nějak složitě psaná. Kniha popisuje hlavně jednotlivé úseky tak,jak celý děj vnímají jednotlivé osoby, i matka Meredith. Má 366 stran ,ale kdo má opravdu rád čtení a ponoří se do té knihy, bude ho to bavit.





Zde vám dám pár ukázek z knihy, abyste si to mohli přečíst a zjistit jestli vás to zajímá, jak to bude pokračovat dál.







V komentářích najdete, co si o tom myslí čtenáři, kteří se vyjádřili na daném portálu.



Tak pokud by vás kniha upoutala, tak si ji přečtěte někdy, mějte se krásně a ahoj!!! Do komentářů můžete psát  ,jaký článek byste chtěli, abych napsala nebo jestli byste se chtěli vy samotné zapojit nějak do článku.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.