Natalka d

Den dětí ( Dětský den)

                       Den dětí ( Dětský den) 

 Ahoj ! Blíží se Den dětí tak vám něco o něm povím, také vám ukážu metody jak ho můžete oslavit nebo jak se  slaví. Tak jdeme na to. Jsou tu také videa o tom jak ho slavili na některých místech České Republiky.

Den dětí je svátek dětí. Slaví se každý rok 1. Června a děti mají svůj den. Slaví se hlavně ve škole většinou se dělají soutěže a děti je plní a dostávají za ně odměny, i když se jim to nepovede. Nemusíme den dětí slavit jen ve škole některá města pořádají akce pro děti spojené s tímto dnem. Také se dá oslavit Den dětí , tak že uspořádáme si doma párty a pozveme si buď kamarády nebo sourozence. Ve školce ho slaví děti , tak že odpoledne ve školce si dají různé kostýmy a jdou plnit soutěže , které jim paní učitelky nachystaly a samozřejmost jako ve škole, dostanou za to odměnu.

 Tipy  na párty : Nachystáme občerstvení, pustíme si nějaký film, nafoukneme balonky a každému dáme jeden, zahrajeme si hry , budeme si vyprávět příběhy a plno dalších nápadů, které vás napadnou.

Den dětí se může také doma oslavit, tak že uděláme soutěže pro našeho mladšího sourozence. Třeba: Skákání přes švihadlo, vezení vozíku nebo kočárku pokud máte fakt malého sourozence , malování obrázků , soutěž v běhu , zpívání písniček , recitování básniček , o to, kdo udělá lepší nápoj , házení s míčem( soutěž je o tom , že si házíme s míčem a komu míč spadne tak prohrál ) a nezapomeňme také sourozence odměnit nějakou sladkostí ( čokoládou, lízátkem apod.)

 

Den dětí je také nazýván jako Dětský den, protože je to pro dospělé spisovnější a víc jim to zní a líbí se jim to víc než Den dětí. U dětí je to naopak , dětem se líbí spojení Den dětí. Jaké spojení máte radši napište do komentářů jestli chcete. Spousta dětí má Den dětí ráda, protože plní soutěže, které je baví a poté dostanou odměny. Ve škole je to dobrý den , protože se nemusíme učit, a když ano tak jen pár hodin než obvykle.

Podle mě je to super den. A co podle vás ?

 

 

Tak ahoj. 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.