Natalka d

Vtipy

Ahoj dneska jsem si připravila pár vtipů. 


Tři slepice hrajou na schovávanou.Jedna se schová do kurníku a jedna do šopy. A třetí slepice pyká: 1,2,3,4,5 a jde a zakopne o dřevo a křičí: ,,kurník šopa"! A slepice vylezou a řeknou:,, to neplatí, ty ses dívala" ! 


Kolik policajtů jede v jednom autě? Celkem dva. Jeden si pamatuje cestu tam a druhý zpátky.


Jde kolem: Ježíšek,chytrá blondýna a hloupá blondýna. Na zemi leží stovka. Kdo ji sebere?  Hloupá blondýna, protože ostatní neexistují.  Omlouvám se všem blondýnám za vtipy o blondýnách.


Co dělá blondýna ve skříni? Poslouchá kabáty.


Vsadí se: Čech, Američan a Rus, kdo přeplave moře. První jde Američan a plave,plave a v půlce potká žraloka ten mu řekne: ,, zazpívej svoji státní hymnu". A Američan nezazpívá a žralok ho sežere, pak jde Rus plave,plave a v půlce potká žraloka a ten říká:,, zazpívej svoji státní hymnu"! A on taky nezazpívá a žralok ho sežere. A poslední plave Čech plave,plave a v půlce potká žraloka a ten říká:,, zazpívej svoji státní hymnu". A Čech zpívá:,, kde domov můj". A žralok říká:,, Plav dál, tebe nesežeru, to bude asi nějakej domorodec.


Po prázdninách přijdou děti do školy a učitelka se ptá Pepíčka:,, Pepíčku procvičoval jsi si počty"? A Pepíček odpoví:,,Ano".  Paní učitelka říká:,, Tak spusť". A Pepíček řekne: ,, král,eso, spodek, svršek.

 

Babička se ptá Pepíčka:,, Pepíčku, jaké je tvoje nejoblíbenější jídlo"? Pepíček odpoví:,, špenát". Babička řekne: ,, To se divím, Pepíčku". A Pepíček říká:,, Protože mně se, pak mně bolí hlava a nemusím jít do školy.

 

Tak ahoj!!!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.