Violetta At The Dentist
Hra - Violetta At The Dentist
Video se načítá
Chubby Hamster
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Crystal Flu Doctor
Hra - Crystal Flu Doctor
Video se načítá
Lagoona Blue Hairstyles
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video se načítá
Sýrový svět
Hra - Sýrový svět
Video se načítá
Winx Club Bloom Dress Up
Hra - Winx Club Bloom Dress Up
Video se načítá
Papa's Bakeria
Hra - Papa's Bakeria
Video se načítá
Avatar Creator
Hra - Avatar Creator
Video se načítá
Basket Ball A New Challenge
Hra - Basket Ball A New Challenge
Video se načítá
Shopaholic Beach Models
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Hopyon
Hra - Hopyon
Video se načítá
Bounce
Hra - Bounce
Video se načítá
 

Můj B.L.O.G

Top 10 lidí, co neuvěříte, že existují.

Ayia!


Je tu další článek. A dneska hodně zajímavý díl. Na světě je přes 7,4 miliardy lidí. A najdou se zajímavé výjimky. Varování: Tento díl může být pro někoho velice nechutný. Varuji předem!



10) Mehrana Karimiho Nasseri

- Vypadá normálně, ne? Tak co je na něm zajímavé? Jeho příběh. Mehrana je z Iráku a snažil se dostat do Spojeného království. Cestou zastavoval v Paříži. A tam se mu ztratili dokumenty a Británie ho nepustila dál. Nemohl ovšem ani zpátky. Tak musel zůstat na letišti. To je ještě v pohodě, ne? Jenže on tam nezůstal den, týden, ani měsíc. On tam byl 18 (!) let! Od roku 1988 do roku 2006, kdy byl konečně hospitalizován. Podle tohoto příběhu se natočil i film. A jak to dopadlo? Stále je v Paříži, ale má se o dost lépe.



9) Valeria Levitina

- Odkud se to vzalo? Z Walking death?, říkáte si. Ale tato žena žije. Ale asi ne moc dlouho. A jak to začalo? Její matka jí nutila hubnout. Musela držet diety.. A to jí zničilo život. Momentálně jí je 39 a prý jí už moc let nezbývá. Žije v Monaku a sama bojuje za to, aby žádná dívka takto nevypadala. Chudák. Opravdu. 



8) Princess Tiaamii

- Ano. Tahle překoná i Míšu. Jedná se o dceru Katie Price, britské modelky. A kolik jí je? 8. 8! No, možná "trošku víc". Matka jí spíš má jako modní doplněk. Takhle jí zničit život. A přitom byla hezká. Stačí jí jen všechno odstranit. A opravdu pravá krása. Ale matky prostě prosadí svoje. Jaká máma, taková dcera.



7) Paul Karason

- Tady je příběh o něco rozdílnější. Paul dříve trpěl silnou zánětem na obličeji, naordinoval si proto léčbu roztokem stříbra. A ten měl vedlejší efekt. Změnu barvu kůže. Sice se z nemoci dostal, ale s dávkováním nepřestal. Jen ho omezil. A takhle to dopadlo. Taťka Šmoula ( jak mu někteří říkali ), už ale nežije. Zemřel v 62 letech na mozkovou mrtvici.



6) Valeria Lukyanova


- Modelka, která odstartovala šílenství "lidská barbie". A tohle opravdu chodí po zemi. Prý všechno, až na prsa, je podle ní přírodní. A hodně lidí tomu nevěří. Ale má velký ohlas a je ráda, že se jí to podařilo. A nechtělo by to ještě Kna? Justin Jedlica ovšem použil 90 operací a předtím byl hezčí... stejně jako ona.



5) Mikel Ruffinelli


- 39 letá manželka a matka 3 dětích má největší boky na světě. Boky totiž měří 243 cm cm (!) a její výška je 165 cm! A kolik měříte vy? Sice musí sedět na 4 židlích. Ale nemá žádné zdravotní problémy a je vdaná už 10 let. A je na svoje křivky velice pyšná.A dělá správně. Říkej si co chceš, ale mě je to jedno. Dostala se až do tohohle článku. A podle mě je O DOST hezčí než to předtím. Co myslíte?



4) Garry Turner

- Aneb. muž s nejroztažitelnější kůží na světě. Už od narození trpí Danlosuv ehlersuv syndromem, což znamená nadměrnou elastikou kůže. Může jí tedy tahat do extrémních rozměrů. A občas je to až šílené.



3) Carlose Sosu

- Nikdo mu neřekne jinak než "ten z půlkou hlavy". A jak se to Carlosovi stalo? Když mu bylo čtrnáct let, s kamarádem ukradli auto jeho sestřenice a měli autonehodu. Narazili do patníku, ten se utrhl a trefil ho do hlavy. Stát ho uznal jako invalidu a dává mu peníze. A jak se má? Dobře. Živí se jako zloděj, prostituce s nezletilými a celkově velice nevhodně. Ale žádné zdravotní komplikace nemá a pro policisty to byl šok, hlavně když se na ně bez půlky hlavy zubil ( oholit ho je práce ).



2) Donnie Fritts

- Vypadá normálně? Podívejte se na to prostřední a poslouchejte....Donnie onemocněl agresivní formou rakoviny, která ho připravila o část obličeje v oblasti nosu. Musel si vybrat. Buď příjde o nos, horní ret a patrem, nebo zemře. Operace se vydařila. Donnie ovšem děsil okolí a 10 let se stranil okolí. Naštěstí si toho všimla jeho manželka. A jak to dopadlo? Chirurgům se nový plastový nos podařil a on poprvé mohl políbit svojí manželku a v klidu spolu můžou kamkoliv jít. Tomu říkám šťastný konec.



1) Abigail a Brittany Hensley


- Vidíte dobře. Narodili se jako siamská dvojčata a dávali jím méně než 2 dny života. Přežili ovšem do 12 let, kdy jim lékaři trochu zvětšili hrudní koš, aby mohli lépe dýchat. Ale momentálně řídí auto ( v americe to jde ), chodí z holkama na párty a podle mě si i pomáhají při testech. Každá ovládá 1 ruku a 1 nohu. A i přes toto chtějí mít rodinu a nepřestávají se usmívat ( pokud tedy není dopravní zácpa ). A to je dobře.




Jestli chcete něco podobného, je to jen na vás.

Namárië.

Komentáře

elis 255VIP(Baví nás hry:))

Ta 6. Valeria Lukyanova vypadá fakt skoro jako kdyby to mělo být nějaký animovaný(Trošku) serial...Hlavně ty oči.Článek byl super fakt bych nečekala u některých že fakt existuje nebo existoval/lasmajl

elis 255To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.