Můj B.L.O.G

Příběhy podle vás 2. a ještě něco...

Ayia!


Máme tu další článek z této série, jelikož se vám minulý díl líbil, tak... why not. A ještě "překvápko" na konec. Enjoy.



O Sněhurce a sedmi Bieberech

Část první - slova Tonnie Blue: Retard, Pokémon, Příbory, Bábovka, platýs, jaderná elektrárna

Část druhá - slova Kiyomi Haunterly: telka , vodopád, hetalia , Bieber , Láska, Džus                              

Část třetí - slova Simka 333: andulka, bagruje, nutella, toaleťák, střecha, tiká



Část první: 

   Bylo nebylo, kdysi v zemi dalekých retardů, vládla zlá královna. Byla chladná jako led, pohled měla ledový a vždy, když se jí nedařil chytit nějaký pokémon, začala házet po své ledničce bačkory.

   Zlá královna měla také své příbory, ve kterých se vzhlížela a ptala se jich, jestli je tak nejkrásnější. Jednoho dne se zeptala znovu: "Vidličko, vidličko, pověz mi ( nebo tě zašlápnu ) , kdo na světě je nejkrásnější?" Vidlička ale neřekla nic. I tu královna uslyšela zpěv, Který vycházel ze zahrady. "Vidličko, jakože Sněhurka?! Tak to ne." A mrštila vidličku do šuplíku s bábovkami. 

  Sněhurka byla nevlastní dcera zlé královny. A opravdu - byla ta nejkrásnější. Měla černé vlasy jako uhel, byla bílá jako sníh a měla boty od Adidasu. Královna zuřila. Poslala za ní myslivce, aby jí oddělal. Myslivec za ní přišel, zrovna když krmila v lese ptáčky. Ovšem neměl to srdce jí zabít a tak po ní jen hodil gumového platýse s nápisem: UTEČ! 

   Sněhurce ihned byla jasné, o co jde. Zvedla se, rozběhla se, udělala dvě salta, vylezla na strom, udělala Back Flip pozpátku, přeskočila řeku, vzala to přes jadernou elektrárnu, další salto, dala daše, druhého daše, kotoul dopředu a dala si svačinu.



Část druhá:

    Zatímco se Sněhurka pokračovala v cestě, došla k malé chaloupce. Vešla do ní. Vevnitř bylo útulno a Sněhurka hned zamířila k televizi, kterou ještě nikdy v životě neviděla. "To asi rám na vkládání obrázků. Jo. Určitě se do toho dávají obrázky. Jen ten rám... potřebuje vyleštit."

   Vedle domečku byl vodopád, kam se šla Sněhurka osvěžit a popovídat si se zvířátky. Ovšem stále jí nešla z hlavy ta divná krabice na obrázky a šla jí prozkoumal. Má to na straně puntík. 

   Sněhurka ho tedy zmáčkla a se objevilo Anime Hetalia. Sněhurka, která div z toho šoku nedostala infarkt ( nevěděla, co to je televize ani Anime ), rychle utekla do ložnice, kde také usnula.

   Mezitím se do chaloupky vrátilo 7 Bieberů, kteří si zpívali o lásce a džusících. Když spatřili Sněhurku v posteli. Nestačili se divit. Když se Snehurka vzbudila, byla tak překvapená, že až spadla z postele.

"Z-zvednete mě někdo p-prosím"? Tu se ozval nejmenší trpaslík. "Sorry, sorry. Yeah, I know that I let you down. Is it too late to say I:m sorry now? V tu chvíli Sněhurka oněměla.

    

                     




Část třetí: 

   Mezitím zlá královna ještě víc zuřila. Myslivce poslala do jiného království a vyměnila ho za Andulku. Začala připravovat co nejvíc líčidel a pudrů, aby jí nikdo nepoznal. A opravdu se to podařilo.

  Trvalo to dlouho, ale nakonec našla chaloupku trpaslíků, kde se zrovna bagrovala zahrada. Sněhurka ležela mezitím na lehátku. To byl ten správný čas. Přišla tedy ke Sněhurce. 

  "Milá dívenko, ochutnala bys prosím trochu Nutelly?" Sněhurka, která milovala čokoládu, jí mile přijala. Nevěděla ovšem, že je v ní jed. Jakmile Snehurka se bezvládně zhroutila na zem, královna se chtěla dostat pryč z místa činu. Jenže přesně za ní stáli Bieberová a pohrozili, že jí obmotají toaletním papírem.

  Královna, z toho šoku, utrhla kus střechy, odjela na něm jako na skateboardu pryč a už se nikdy nevrátila. Bieberové chtěli Sněhurku obplakávat, přišel dokonce i princ a ten jí políbil. V tu chvíli se Sněhurka zvedla, nasedla s princem na koně a zařvala: Protijedy máti" Protijedy!


No a něco mi říká, že už tiká na dveře, takže je čas končit. Snad jste si jí užili.





Miničlánek od Papipou, pro všechny i Papipou

Anol Čteš toto a je tam tvoje jméno, Pap. A o co se jedná? O toto: 

Vidíte to? "Snad to dobře skloňuji". "Vydej nějaký článek, kde to skloňovat. A, tak tady to máš!

Je to takhle: TA Akalik. Je to ta Akalik. Čí článek? Akalik článek. Co jste četla? Článek od Akalik. Napsala jsem zprávu Akalik. NÉ Akalikovi. To by bylo TOMU Akalikovi, mé té Akalik. Jsem ženská!

Tak... snad je to o trochu jasnější. Jsem prostě šikovná Akalik, co umí skloňovat a tečka :D.


Jo a ještě něco. Já i umím číst. A ta síně slávy... Eh. Já kvůli vám dostala ráno infarkt. Holky... co jste to tam napsali O_O. Pokud vás zajímá, o co jde, podívejte se síně slávy, dolů. Děkuji.





Jestli chcete něco podobného, je to jen na vás.

Namárië.

Komentáře

peanut(MIJUJEME PONÍKY a KONÍKY)

Můj koment se zase někam dostalsmajl. A promiň za infarkt. Is it too late to say: I'm so sorry now? A další díl! To pobavísmajl.

PS: Ten koment byl joke. Vtipné na tom je, že jsem si předtím než jsem začala číst tento článek, tak jsem si říkala, že na ten komentář nebyla taková reakce jakou jsem čekala-vtipná. Jakoby si toho nikdo nevšimlsmajl.

peanutTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AMA je nejVIP(♥ We love DIY ♥)

Wow jeden z tvých nejlepších článků, mně dostalo těch 7 Bieberů.smajlÚžasný článek !!!! TLESKÁM. Opravdu TLESKÁM. A vy všichni ostatní by jste mněly taky tleskat. Já nic neslyším. Teda vlastně jo, o ptačí chřipce. Ale to s tebou nemá nic společného. Nebo jo? Snad ne. Ikdyž Akaličko(X-D) řekni pravdusmajlVážně super článek. TLESKÁM( už to zase začínásmajl...........)

AMA je nejTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.