Malý bloček jedné tiché holky

Bohatství,krása,národnost,věk.Záleží na tom?Ne

Někteří lidé odsuzují ostatní kvůli tomu že nemají moc peněz,nenosí značkové věci. Proč? Můžou být přece chytří ,milí a spravedliví. Protože ti kteří nenosí značkové oblečení,neoblékají se podle nejnovějších trendů,nemají peníze na vyhazování,jsou podle (skoro všech) bohatších odpadem společnosti(někteří bohatí pomáhají chudým). Proč máte potřebu,odsuzovat lidi když vyčnívají z davu,mají rádi jiné zvíře,jsou mladší atd atd? Když jsou lidi postižení nemůžou chodit,neslyší,nevidí. Tak těm se podle mě posmívá hodně lidí,ti kteří se jim posmíváte,STYĎTE SE! Jak by bylo vám kdyby jste byli postižení? Líbilo by se vám kdyby se vám někdo posmíval a vy se nemohli bránit? Ne určitě ne,! Nedávno jsem viděla video od Zlý Zajo (Video je už smazané) Jak dva kluci šikanujou menšího 7 letého kluka který je asi postižený. Já být u toho tak,jim dám domácí vězení nadoživotí! Dál jsem chtěla říct že na národnosti a kráse nezáleží,vezměte si takového hrozně úspěšného zpěváka,spisovatele,youtubera který má tmavší barvu pleti a taky není zrovna 2x krásný,ale jde mu to co dělá je chytrý,má dobrou představivost. Ale některým se líbí jen když je někdo krásný a zmalovaný jak marfuša z mrazíka.


Tímto bych se s váma chtěla rozloučit.

ČUS!

Komentáře

freinds123VIP(YOUTUBE girls)

Souhlas! smajl Ještě k tomu bohatsví...Mám celkem bohatou rodinu, nosím značkové oblečení atd...Lidi si o mě mysleli (a asi pořád i myslí smajl) že jsem taková ta namyšlená holka která má peníze od tatínka a denně je utrácí. smajl Na nový školní rok jsme se seznamovali s novými spolužáky, byly tam i dvě holky která mi připadaly celkem fajn. smajl Asi po půl roku se z nás staly dost dobré kamarádky. Když už jsme byly kamarádky, zeptala jsem se jich co si o mne poprvé myslely. Už je vám asi jasné co řekly. smajl Myslely si o mne že jsem namyšlená slečinka. smajl A taky mi řekly že se ve mě spletly z čehož se mi dost ulevilo, ani nevím proč. smajl Takže prosím nesuďte lidi podle vzhledu ať už jsou bohatí či chudí. smajl

freinds123To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

My máme ve třídě taky postiženého kluka jenže ten nám sám ubližuje (je pomalejší než mi,má dost větší sílu než kluci,provokuje nás ,nadává nám atd,Narodil se postiženého prostě jen je spomalenej atd..).A my si to necháme líbit.Ne kazdy retardovaný člověk by si měl zasloužit to abychom na něho byli milý.My jsme že začátku na toho kluka od nás ze třídy hodní byli a on nám akorát ubližoval a my se začali bránit .Myslím si ,že je hezké sice někomu takovému pomocí ,ale když se chová jako tabule kluk od nás ze třídy tak je mi úplně jedno jak se k němu chovám.Musim se omluvit ,ale já si nenechám nadávat a ještě aby mi bral věci,placal mou kamarádku přes zadek a furt aby ji něco dělal.Ja mu 15 a jako měl by se krotit.

vokataVěrkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.