Malý bloček jedné tiché holky

Studium v Londýně. 2 díl Creepypasty 2#

Odešla jsem do pokoje číslo 51 (Pokoj kde si holky šeptaly. Pokoj 50 je původní pokoj Lei), a vzala bágl od Hermiony,a donesla jí ho do pokoje 50. Zakopla jsem o práh, AUUUU! Spadla jsem na plovoucí podlahu. Všechny tři přiletěly rychlostí světla. Co se stalo? Zeptala se mě Lucy. Zakopla jsem o práh! Řekla jsem v slzách. Není ti nic? Zeptala se mě Hermiona. Nevím ale bolí mě zápěstí. Zahýbej prsty. Nakázala mi Lassie. Nejde to, a začíná mě to dost bolet. Řekla jsem s trochou znechucení. *Lucy odběhne za vedoucí*

Rozhovor s vedoucí

Vedoucí: Ahoj děvčata, co je za problém?

Hermiona: Lea si asi zlomila zápěstí. Prosím podívejte se na to.

Vedoucí: Leo,jak se to stalo?

Já: Zakopla jsem o práh.

Vedoucí: Bolí to hodně?

Já: Ano hodně. Nejdřív to bolelo málo, ale potom se to zhošilo.

Vedoucí: Dám ti to do sádry, vypadá to že je to hodně vážné. Akorát, není možné aby se ti povedlo takhle ošklivě si zlomit zápěstí, Ten práh je hrozně malý.

Já: Opravdu nevím, ale vzhledem k tomu že jsem nešikovná, by se mi povedlo rozbít si hlavu při zakopnutí na rovném povrchu. :D

Vedoucí: Holky, vy budete pomáhat Lee s taškami,a oblečením. Je důležité aby se zápěstí co nejmíň hýbalo,a vůbec celá ruka. Leo, teď tě zavedu dolů do ošetřovny. Vy tři půjdete se mnou.



Hned jak jsme přišly do ošetřovny, dostala jsem zvláštní pocit. Pocit, že mě někdo sleduje. Začala jsem zrychleně dýchat, ta ošetřovna byla v něčem zvláštní. Leo, co se ti stalo? Vytrhl mě ženský hlas z myšlenek, nadskočila jsem. Jaktože ví najednou všichni moje jméno? A proč mi všichni tykají?

Sestřička: Paní jste v pořádku?

Já: Ano.

Sestřička: Co tě bolí?

Já: Zápěstí,hodně to bolí,asi je zlomené

Sestřička: Dobře dám ti to do sádry, jen pro ni dojdu.

Já: Lucy? Chci ti něco říct,ale o samotě.

Lucy: Co potřebuješ?

Já: Potřebuju od tebe abys mi prosím donesla pití,prosím.

Lucy: Žádný problém.

Sestřička: Tady je ta sádra.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.