Bomb It 7
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Firebug
Hra - Firebug
Video se načítá
Harry Potter logik
Hra - Harry Potter logik
Video se načítá
Make Me a Model
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Board Puzzles 2015
Hra - Board Puzzles 2015
Video se načítá
Madpet MadFrog
Hra - Madpet MadFrog
Video se načítá
 

Luna rada píše veci bez zmyslu

Nespravodlivé -_-

čaute v tomto článku!

Víta vás: Kawai otrawa =)

Chcela by som vás uviesť do hrozného zločinu čo sa tu deje. Ja píšem články aj 5 krát denne,dlhé a so zmyslom a čo z toho mám? 50. miesto! A hádajte kto má 46. miesto?

No predsa matoušice s blogom Five Night as Freddy s. A videli ste jej články? Sú asi tretina tých mojich. Nechcem nikomu krivdiť,ale to je čo nespravodlivosť? Viem že je ľahšie písať krátka články ale toto?


My ľudia čo vedieme blog s ťažkosťami a meter dlhými článkami, sme pod tými čo sa obťažujú dať tam 5 viet

a hotovo? No a ešte je tu tá horšia skupina ľudí, (aspoň im nedali vrchné miesta) ktorú na blogu majú len obrázky a trochu textu?  Spamätajme sa! Priznávam že aj ja dávam obrázky,ale dávam to pre ilustráciu a tak. A obmieňam to takýmto siahodlhým textom.  Občas neni až tak dlhý, ale stále je dlhý! (No hej,logika blbca. Neni dlhý ale je dlhý xD)

Vaša

Luna632

(Nezabudnite že Luna je vždy z veľkým L)





Komentáře

Peris(Hudba a jiné(-:)

smajl mě to přijde taky trošičku nespravedlivé. Když někdo jen dává obrázky, nazývá je např. Cute všemožné, není to ani cute a shrabává na tom desítky +. (Tím nemyslím nikoho dotyčného. Asi)

PerisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Já tohle prostě musím okomentovat...
Tady záleží hodně na tom, o čem ten blog (=články) jsou. Znám hodně lidí (mezi které patřím i já), kteří by její blog ocenili o hodně víc, než ten tvůj. Schválně jsem se podívala na oba dva blogy.
Ona píše zajímavosti, fakta, o postavách ze hry Five nights at Freddy's.
Ty píšeš docela často ty zmíněné obrázky, něco o líčení, či upravování, či jak to chceš nazvat a DIY, občas něco o přírodě, občas nějaký příběh, občas něco o tobě (což je podle mě neskutečná blbost- když píšeš něco vyloženě o sobě, lidi to většinou nebude zajímat; nepleť si to však s články, které jsou založeny na tom, co tě baví- podrobněji to rozepíšu jen na přání) = TAGY, a někdy si stěžuješ, jak tě nikdo nesleduje, jak se ti zdá nespravedlivé, že jsi na nižším místě, než někdo jiný.
Víš, i když jsou její články kratší, ona si dává mnohem víc záležet, musí si vyhledat (nebo ověřit) nějaká fakta, což (z vlastní zkušenosti) dá mnohem víc práce.
Takže ne, nezdá se mi nespravedlivé, že jsi na nižším místě, protože ten blog o FNAF se mi zdá mnohem propracovanější.

CaliopeiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Luna632

Verity: no super.... Tak prečo som sa zas dostala tak vysoko? A potom, ja vám rozumiem skoro tak ako slovensky,takže ak mi "celkom dobre nerozumiete",ja za to nemôžem

Luna632To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.