Lucčin blog

Vražedná chůva-horor

ČAUKY:D

Dneska vám napíšu horor.


Byla půlnoc a já(Kloudý) s Winki a Mangie jsme se rozhodli že půjdem za naší chůvou a vystrašíme ji.Když jsme vylezli na schody viděli jsme chůvu,mámu a pána kterého jsme nikdy neviděli.Bavily se o zvířatech a tak,mysleli jsme že je to ideální chvíle ale najednou se začali bavit o prodeji toho domu ve kterým jsme.S holkama jsme se lekli protože se rodiče rozvedli a ta chůva nás měla už dříve,rodiče se o nás už nezajímají.Bydlíme s chůvou a rodiče se zastaví jednou za půl rok.No tak jsme zas běželi do pokoje a usli jsme.Ráno když jsem se probudila viděla jsem dopis na dveřích.

Bylo tam napsáno:,,Kloudý,Winki a Mangie.Dlouho jsme Vás neviděli a proto jsem řekla Vaší chůvě ať se odstěhuje.Dnes ráno pro Vás přijede pán  který Vás přiveze ke mně.Každá budete mít vlastní pokoj+koupelnu.

P.S.:Nebojte se hlučných zvuků

Máma"

Nó to by se ihned mělo říct holkám!Jako prvně vzbudím Winki a ona si čte vzkaz.Ihned na to zakřičí na Mangie.A Man začnou slzet oči. Řekla že v noci slyšela hovor chůvi s tím pánem o kterým se píše v dopise:

,,Ano to víte že ty 13-ti leté puberťačky odvezu k jezeru.Bude to celkem rychlý konec."

,,Děkuji a já si budu užívat můj pokoj u jejich matky."

,,Madam,je to na Vaší kůži když se něco dozví."

,,To doufám že ne."

Když byli v autě tak je pevně připoutali a když si moc povídali nebo tak něco pán ukázal izolepu a nůžky.Winki se zeptala jestli může na záchod.Pán zvýšil rychlost a zavázal děvčatům oči.

Děvčata řvala o pomoc ale nepomohlo to.

Dostali je a za všechno mohla chůva!

LILINKA

Komentáře

TerinkaK

Moc strašidelné mi to nepřijde. Možná proto,že už jsem starší(je mi 12) a jen tak něco mě nevystraší! smajl

TerinkaKTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.