Lucčin blog

Otrok nebo fotograf? 4 kapitola

OTROK NEBO FOTOGRAF? 4 Kapitola


Celé dny je Týna jenom s Dannym. Ano její nový přítel! Práce má až nad hlavu. Dokonce až po pěti dnech co jsem u ní se dostala k hledání mích rodičů. Jako první byla Laura Magnez-Španělka žijící ve vile. Páni jak já bych chtěla bydlet v té vile. Týna se na mě podívá a řekne ,,Tato asi nebudeš. Jsou bohatí.“ A já trochu zesmutním. Pak jí zavolá Danny a o půl hodiny na to už sedí v obýváku a koukají na román. Vezmu Andyho ten večer na moment ven a kouknu do schránky. Napsala mi Marie!
Milá Lauro,
moc nám tu chybíš. I Čertíkovi. Jak jste na tom s pátráním? Za týden a 3 dny se vracíš. Jak se ti tam vlastně líbí? Co Týna? Snad se máš dobře. Až přijedeš čeká tě překvapení! Pa!
Mari+Josh+ Čertík
Pak do pokoje přijde Týna a řekne že jsem asi usla. ,,Co bys chtěla dělat?“ zeptá se Danny. ,,Měl bys už jít,“ bude pokračovat ,,dneska jsem unavená.“ Vyprovodí ho a usne na pohovce. Ráno když se probudíme řekne ,,Potřebuji pauzu. Kéž by Danny zmizel.“ A já jí přání splním a v tom zazvoní telefon a v něm je Danny. ,,Dobře ahoj.“ Odpoví. ,,Kouzlo! Jakoby kouzlo.“ Už vím. Danny se stěhuje do Francie. Naše uklízečka Anna má práci až nad hlavu. Sedne si na schod a vzdychne ,,Kéž bych aspoň jeden den nemusela pořád uklízet.“ A jako bych už i ovlivňovala lidi .Týna se otočí a řekne jí ať si dá pohov. Já si jdu po snídani lehnout na sedačku. Je 10 a jsem hrozně unavená. Anna jde na trhy tak jdu i s ní a Andym.

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.