Kiwča :D

Spring DIY

Čahojda Ňafíci♥

Blíží se jaro, hezké počasí :D A my si tady ukážeme nějaké vychytávky Ládi Hrušky :D Ne nebojte :P Koukneme na nějaké DIY♥

Kaktus

Potřebujete: květináč, malinké kamínky hlínu nebo písek, trochu větší kamínky nejlépe oblázky, temperové barvy nebo fixy, lepící pistoli

Postup: Do květináče nasypeme hlínu, písek nebo drobné kamínky. Květináč si můžeme různě ozdobit. Oblázky si nabarvíme zeleně, a pokud používáme tempery počkáme až to uschne. Potom nakreslíme bílou barvou trny. Poté nalepíme tavnou pistolí kaktusy do květináče.

Věnec

Toto je i velikonoční ozdoba, ale může být i po nich :)

Potřebujeme: Vajíčka-skořápky, peříčka, mašličky, lepící pistoli, cokoliv na ozdobu.

Postup: Vezměte vajíčka a zbavte se vnitřku. Skořápky potřebujeme na půlku vodorovně, v podstatě jako když vajíčko normálně rozklepnete. Oblou stranou začneme lepit skořápky k sobě (pokud to chcete mít lehčí, můžete si koupit slámový či polysterenový věnec a nalepte ho na něj). Nakonec si tam dáme peříčka a dozdobíme dle libosti. Pro ještě větší efekt si můžete vyfouknout křepelčí vajíčka :) Nebo si tam nalepit kočičky.

Květináč

Potřebujete: Velikonoční osivo, látku, nůžky, jehlu a nit, špejle, květináč, hlínu, vatu, lepicí pistol.

Postup: Květináč vyplňte hlínou a zasaďte osivo. Až vyroste začneme s kytičkami. Dejte dva kusy látky na sebe a vystřihněte tvar kytičky. Začněte šít a dole, tam kde má být stonek, nechte mezeru, aby jste mohli květ otočit naruby, potom vycpěte květ vatou a nalepte lepicí pistolí na špejli. Zapíchněte do květináče a dodělejte další kytičky.

Fotonávod na vázičku


Ptačí budka

Potřebujete: Postavičku ptáčka, budku, tempery, mašličku a lepicí pistoli

Posup: Vezměte obyčejnou ptačí budku a natřete jí libovolnou temperovou barvou. Můžete vnitřní "podlahu" natřít lepidlem a posypat semínky. Dovnitř nebo na budku můžete polepit postavičkami ptáčků. Nakonec si obvažte od spoda nahoru mašličku na zavěšení a můžete mít budku s ptáčky u vás v pokoji.


Typické velikonoční výzdoby

Košíček s vajíčky


Slepičí hnízdo


Popcornová ovečka

Potřebujete: Polysterenovou kouli- 2 malé a jednu velkou, popcorn, fixy, špejle, barevný papír, lepicí pistol a lepidlo

Postup: Do velké polysterenové koule zapícháme 4 špejle jako nohy. Z malé polysterenové koule vyřízneme tlapičky a zapíchneme na konce špejlí. Zapíchneme ještě jednu špejli na hlavu. Nakonec malou kouličku napíchneme jako hlavu. Nakreslíme obličejík a přilepíme ouška. Tělo potřeme celé lepidlem a nalepte popcorn. Hlavičku potřete a polepte jenom část :)

Hotovot!

Omlouvám se, že to bylo kratší :) Udělám pokračování :) Snad se líbilo.

Zatím papa Ňafíci♥


Komentáře

Anonymka55

Krása. Jen by mê zajímalo: ty jsi už všechno zkoušela vyrobit? A k té ovečce: u mě v pokoji by nevydržela ani vteřinu... (Aneb, když anonymka55 dostane hlad...)
Anonymka55

Anonymka55To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.