Kiwča :D

Podzimní večery

Čahojda Ňafíci!♥

Noooo... poslední článek vyšel v červnu. Takže jsem opravdu docela odpočívala :D Spíš aktivně (koňský a sportovní tábor, soustředění, Chorvatsko,.....). No stěžovat si nebudu :D A pro ty kterým jsme chyběla, tak tu máme další článek. Tentokrát na téma podzim :) 

Jdeme na to!

Dnešní téma jsou podzimní/zimní večery, a zvlášť ty zimní, ty jsou obzvlášť dlouhé! :D

Každopádně vám dám pár tipů jak se zabavit a co dělat apod. :)


1) Vana

Pokud nemáte vanu, upřímnou soustrast. Já ji od letošního května, do letošní října nemám... Už pomalu umírám, naštěstí až se přestěhujeme, ji mít budu.

Co je lepší než horká vana když je venku -20°C? Nebo když jsem nemocná, tak mi to docela pomáhá, i když tam div neusnu a neutopím se :D A nejlepší je si tam číst.

Což mě dostává k dalšímu bodu:


2) Tipy na knížky

Kterýkoliv Zákon Smečky- pokud jste to nikdy nečetli tak samozřejmě od 1. dílu- Zákon Smečky: Skryté Město, a nenechte se odradit, první díl mě vůbec nebavil a asi slouží jen pro úvod a vysvětlení, ale 2. díl stojí sakra za to! Stejně tak další díly!

Kočičí válečníci- to samé jako u Zákonu smečky, začněte 1. dílem- Kočičí válečníci: Vzhůru do divočiny. Možná vám to zní jako čtení pro malé děti, ale za mně je to hrozně napínavé, akční a myslím, že malé děti by to moc nepochopily. 

Psí Poslání a Psí Cesta + Psí Domov- Psí poslání je zfilmované, ale stojí za to, si ho přečíst, něčím se od filmu i trochu liší. A Psí Cesta je zatím jen knižní pokračování :) Psí Domov je od stejného autora, něco jako modernější Lassie se vrací. Četla jsem obojí a Psí Domov mi přijde více emotivní, záživnější atd. 

Replika- zatím jsem ji nedočetla, ale je to detektivka a asi i trošku sci-fi, Jo detektivky moc nemusím, ale tahle je fakt skvělá! Je to o holce, která byla od mala nemocná (už není ale rodiče ji tak pořád berou) a ve škole je neoblíbená. Jmenuje se Gemma. A pak je tu Lyra, Lyra je klon a slouží v nějaké fabrice, kde jsou kloni všichni a.... nebudu vám říkat co se tam děje, přečtěte si to je to fakt super, už jenom obal a styl knížky je zajímavý :)

Jeden z nás lže- Nejlepší detektivka, kterou jsem kdy četla! Jak píšou na přebalu- je hodně návyková. 400 stránek. A u moře jsem to přečetla za jedno odpoledne na pláži. Prostě nešlo přestat..... Je to o 4 dětech, které byli po škole a ten 5. co tam byl umřel. Podezřelí jsou tihle 4. Díky téhle knížce jsem objevila jméno které se mi hroooozně moc líbí- Nathalien (Nat).... Nevím proč, ale jenom ten kluk mi byl sympatický a to jméno se mi fakt zalíbilo :D No, ale na Toma Hollanda nikdo nemá to je prostě perfektní člověk :D♥ No a odhadla jsem jak to skončí :D Ale nečekala jsem to, že jsem to uhádla dobře, nejdřív jsem si to tipla a pak se mi ty postavy tak přiblížili a měla jsem je ráda, že jsem v to doufala :D A bylo to tak, naštěstí jsem neuhádla proč to tak bylo takže to i tak bylo překvapení... Tedy v celé knížce je hooodně překvapení. Opravdu moc.... Neumím to popsat, ale přečíst si to musíte :D Brečela jsem u toho, smála se, radovala se, vylekala se,... a všechno co jen jde :D

Srdce smečky- není to jen o psech, ale o životě. Vlastně je to podle pravdy. A je to hrozně smutný, na konci jsem brečela.... A to je co říct :D No je to o klukovi (z Ruska kde je chudoba) a už jako malinký se dostal na ulici a pak potkal smečku psů, kterým pomáhal a dával jim jídlo a oni ho chránili. Zní to nudně, ale je to opravdu hodně emotivní a tak :D Doporučuji!


3) Skořicové kafe/kakao

Je to jednoduché, ale prostě, by to třeba někoho nenapadlo :D

Udělejte si klasicky kávu nebo kakao, jak ho děláte běžně. Pak přidejte šlehačku, skořicový cukru na šlehačku a klidně i do nápoje a můžete i přidat Marshmallows atd. :)

K tomu si dejte cukroví nebo něco sladkého, co chcete :) 


4) Filmy/seriály

Marvelovky- filmy od studia Marvel. Ano je to takové to o superhrdinech. Ano nikoho to nebaví, mně ostatně to taky nikdy nebralo. A pak jsem jeden film viděla. Pak dva. Pak jsem viděla Spider-Man Homecoming a zamilovala se :D A nejen do těch filmů :D Napište si do vyhledávače "Tom Holland" nebo si ho najděte na instagramu a řekněte mi, že není dokonalej :D Sem z toho občas docela smutná, fakt ho miluju a v životě ho neuvidím (a taky je o 9 let starší :DDD)... kdo mu pak řekne kdy máme svatbu a že se náš syn bude jmenovat Nathalien? :D Jo hrabe mi no... Ale každá holka, který je 13 (nebo víc nebo míň) se zamiluje do někoho, koho pravděpodobně ani neuvidí. V mém případě ještě do někoho komu je 22 a je z Anglie :D Teďka je v Praze a natáčí tam Spider-Mana. Fakt jsem tam chtěla jít.... Kvůli tomu jsem byla taky smutná, protože bydlím hodinu od Prahy a stejně tam nemůžu... Odbočuju od tématu :D Ale někomu jsem se vykecat musela, tak pardon, že to padlo zrovna na vás :D Každopádně Spider-Man Homecoming je fakt dobrej film, Ant-Man, Captain America: Civil War, Avengers Age of Ultron (Avengers 2) atd... Kdyby někdo měl zájem, můžete mi napsat do zpráv váš Instagram nebo Messenger a já vám vyfotím seznam, jak to má jít všechno popořadě aby to dávalo smysl :D A ještě si pusťte DeadPoola to do toho nenavazuje :D

Coco, Jak vycvičit draka (2)- moje nejoblíbenější animáky,

Ze seriálů- Simpsonovi jsou prostě srdcovka, Přátele jsem už oplakala :D, Mladí a Hladový je sranda, Průměrňákovi a Taková moderní rodinka a Jak jsem poznal vaši matku běží na Prima Comedy Central, a Dva a Půl chlapa :D Jinak se na seriály moc nekoukám, já spíš ty Marvelovky :D


5) "Shrnutí"

Nejoblíbenější kus oblečení: Mikina (přes hlavu jinak jakákoliv barva atd.) 

Nejoblíbenější pití: Kakao, kafe, čaj

Nejoblíbenější činnost: Čtení něčeho napínavého+ vana  NEBO seriál/film deka a nějak teplý nápoj :D


6) Na uklidnění

Málem jsem zapomněla :D Moje neumění kreslit je pověstné a tak jsem si řekla, že si na pinterestu napíšu "Jednoduché kresby" a začnu se učit. Stínovat mě asi nikdo nenaučí, ale tohle mě baví :) S písničkami v uších je to ještě uklidňující, takže když se učíte, můžete si takhle udělat pauzu :) 


Tak jo :) Snad jsem na nic nezapomněla :) Napište jak často by jste chtěli ideálně články :) Každý den nebudou, to říkám předem :) 

Tak snad to bylo všechno :) 

Otázky (prosím prosím odpověz do com, dám ti plus na kom i na články :) Úplatky jedou :D)

Jak často chceš články?

Mám udělat článek o škole? O tom jak si vedu a nějaké tipy atd.?

Zatím papa, Ňafíci!♥

Komentáře

skritekVIP(#FuFoFa)

Cenim to jak je to moc hezky provedene... To s tim kakaem delam taky , miluju kakao a ta chut toho a jak je horke me dela uklidnejsim clovekem..smajl
Asi ten Pinterest zkusim,malovani me uklidnuje uplne stejne jako piti kakaa nebo poslouchani hudby smajl
Moc hezky clanek,budu cekovvat dalsi smajl

skritekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

gogik01(Pro ukecané lidi)

skritek: Já u toho kreslení poslouchám hudbu, je fakt skvělý smajl Protože narozdíl od výtvarky na mně nikdo nebude "řvát" že jsem úplně blbá a neumím kreslit smajl Ať mě to ta učitelka teda naučí smajl smajl

gogik01To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

OOOOMGGG, TY MÔJ ZLATÝ MARVELHEAD!!! smajl

BTW čo sa týka seriálov, tak na Filmboxe momentálne ide Sherlock, je fakt mega. xD Ale na filmy alebo seriály, kde hrajú nejakí herci z MCU sa pozeráš, nie? O.O Ak znie odpoveď áno, tak si toho Sherlocka pozri. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

gogik01(Pro ukecané lidi)

Lucy Lupinová: Tak nevím by mu moh říct že ho má rád, když je na něj pořád jenom hnusnej hej smajl
A Quill to všechno pos*al smajl Jakože vážně, takže ať si umírá smajl smajl No jako zkazil to a všichni kvůli němu umřeli no smajl
Ale těším se na pokračování smajl

gogik01To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Super článek. =) Jenom by to možná chtělo zvýraznit důležité informace, např. u těch filmů, aby člověk na první pohled viděl tebou doporučené filmy.

SagkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.