Kikoušův život

Dnešní mládež v MHD - můj zážitek

Hewwow lidičky! Tady Kiki.


Dneska se chcu s vámi podělit o to co se mi tenhle týden stalo když sem jela ze školy. Víte já bydlím tak trochu daleko od školy tak musim jezdit MHD (mestkou hromadnou dopravou) protože mě už nechcou rodiče vozit že jsem už velká holka. No to sem ale nemám Mhd moc ráda protože tam občas potakvam takove divne lidi. Hlavně tedy malý děcka tak kolem 11 až 14 let. Ty sou nejhorší protože jim začíná puberta a chovají se jak nějací vyžranci či jak se to říká. Já vím že jsem taky byla nenažraná jako puberťačka ale už mě to přešlo a myslím si že se umím chovat mnohem lépe něž oni i když mám skoro stejně let.

No jsem tak jela domů jednou autobusem a pak ještě přestupuju na tramvaj ale tohle se stalo v tom autobuse. Nastoupila sem a bylo tam docela prázdno jako vždy ale pak jsme dojeli k další zastávce která je taky u školy a nastoupila tam taková skupinka tří děcek asi 8áků. Sedli si vedle do takové té čtyřky sedadel jak je v mHd a hlasitě se bavili a pouštěli si tiktoky a smáli se a říkali takový ty krinž věci jako že pudou vejpovat (nvm co to je) a že Lukáš či kdo nevejpuje a je tak velkej L (asi looser). A jeden pak otevřel batoh že jim něco ukáže tak jsem otočila hlavu pře mě to zajímalo a málem mi upadla brada na zem. Jak on otevřel ten batoh tak neuvěříte co vytáhl. Víte jak byl ten trend na tiktoku kde lidi v Americe USA kradli umyvadla ze škol? Četla jsem o tom na netu a on normalně vytáhl dávkovač na mýdlo!! Sem se malem svalila na zem jak mi bylo špatně z toho gringe. Co s tím jako bude dělat dyť ani neví jaké mýdlo tam patří?! Si asi mysli že je borec protože jeho kámoši se začali řehtat jak osli na venkově a plácali ho po zádech a řvali "KAAAAAMOOOOOOO TVLLLLLL"

Nastěstí sem brzo vystupovala protože by se mi asi brzo udělalo šoufl a musela bych volat na letušáka ať mi podá pytlík na zvracení protože to bylo strašný. Jak to může někdo udělat a myslet si že je nejvíc kool borec na světě? Asi mám jinej mozek než ostatní mí "druzi" protože tohle mi hlava nebere. Elita naroda jak říká paní učitelka ale asi to myslí ikonicky a myslí to tak že je to strašný a kam ten svět spěje a že jsme jenom nalepený na mobilech a že máme pozornost zlaté rybky a že jsme odpad a nic nebudeme umet pokud nám ty mobily nevezmou. Já si myslím že to je u některých pravda a měli by si s nima rodiče hodit řeč. No tak jsem ale pak vystoupila a jela domu tou tramvaji kde už byl nastesti klid. Zajimalo by mě jestli je příští týden potkám znova protože by mě zajímalo pokračováni jak to ve škole řešili atd.


Takže se uvídíme u dalšího článku snad s updejtem o téhle situaci.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.