Kikoušův život

Kluci z MHD - update!!

Hewwow lidičky! Tady Kiki.

Tak jsem tady s updatem o situaci z minulýho týdne. Před chvilkou jsem přišla ze školy tak sem vám to tu musela hnedka napsat. Sem teda zase jela ze školy jako obvykle a naschvál jsem si sedla na stranu k zastávce ať můžu ty kluky vyhlížet jestli dneska taky pojedou autobusem no a neuvěříte. Oni fakt jeli! Hned jak sem zahlídla jejich bundy a batohy tak sem hned měla lepší náladu. Vážně úplně se mi zlepšila protože ve škole sme měli výtvarku no a já nestihla dokreslit obrázek protože se mi tak trochu vylilo lepidlo. Jsme dělali koláže z novin a dalších výstřižků a já jsem se otáčela za kámoška za mnou pře mě volala a omylem sem žduchla do toho mýho nezavřenýho lepidla a ono se potvora vylilo. Chápete to? Sem to musela uklízet a tak sem neměla čas dopracovat obrázek.

No ale ať se vrátím k těm klukům. Sem se teda na ně koukla z toho budu a neuvěříte mi. Si budete myslet že kecám ale ona to je pravda. Oni před sebou valili pneumatiku i s takovým tím stříbrným diskem co je na kole a byla tam zmačka mercedesu či co. Tak teda nastoupili i s tou pneumatikou ale tentokrát stáli na tom volném místě pro kočárky protože si asi těžko sednou na sedadla s takovým kolem. Zase se smáli se chechtali jak racci z Hledá se Nemo a hlasitě si povídali. Že prý to ukradli říďovi z auta že teď bude pěkně rudej až to zjistí a strašně se chlemtali. Ale plottwist! Ten třetí kalmoš se vůbec nesmál a jenom pokyvoval. Asi dostal od rodičů za minulej kousek, protože jim říkal že z toho bude průser a že mu máma zakázala chodit ven celý měsíc takže se musí doma učit jak nějaký šprt. Upřímně mi ho bylo líto ale asi se nic jinýho dělat nedalo když ukradl mydlo ze školy. Si teď chudáci dědka nemůžou mýt ruce do čista.

Zní to jako krazy příběh ale fakt se to stalo. Sama sem si myslela že to je nějaká skrytá kamera ale ono to bylo real a udělali to zas. Ale podle mě jsou dost trapní a měli by vyrůst smradi malí. Chovají se jak nějací puberťáci co si musí něco dokazovat.

Tak se mějte fajn a nechovejte se jako oni. U dalšího článku, Kiki.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.