KagamineRinCZ

Pět mých oblíbených anime postav

Ohajo :D Už jsem dělala článek na pět mých oblíbených anime, tak teď udělám takový, kde vám představím přímo svých pět oblíbených postav. Pokud tato anime a tím pádem i tyto postavy znáte, napište! Pokud ne, všechna tato anime můžete zkusit, a třeba se vám nějaké z nich zalíbí. No, jdeme na to!

1 MEGUMI SHIMIZU

   Tato postava je právě z anime Shiki, o kterém jsem mluvila minule. 

Megumi je 16ti letá dívka, která žila ve vesnici Sotoba, kde jí všichni šikanovali, a nikdo jí neměl rád, protože byla jiná ( ehm, ano, vidím se v ní :D ) Megumi byla nešťastná jako člověk, a když se stala upírkou, byla víc, než spokojená, a jako upírka si vedla skvěle. Měla respekt, moc, odvahu a těšila se oblibě. Zkrátka nebyla stavěná na to být člověkem. A to je asi to, co se mi na ní tak líbí.

Megumi se mohla jevit jako sebestředná, histerická a šílená, což svým způsobem i je, ale faktem je, že nebyla zlá, jen neš´tastná a nepochopená. Celý život se jí všichni akorát smáli kvůli tomu, jak se obléká, a kvůli jejím snům stát se herečkou nebo zpěvačkou. Tak není divu, že se pak k lidem také nechovala dobře, podle mě se jen bránila. Megumi byla zamilovaná do Natsuna, pro kterého by udělala vše. Dokonce umřela, protože ho chtěla zachránit. Mohla utéct, ale otočila se, protože si myslela, že ho chtějí zabít. A tak se nechala chytit. V podstatě se obětovala kvůli klukovi, který to ani neocenil. Proto, že ho měla ráda. A to asi úplně sobecký člověk ( nebo upír) neudělá. Celkově je mi její příběh blízký. Megumi vidím jako silnou a upřímnou holku, která stojí za těma, co má ráda, a která je sice trochu šílená a přecitlivělá, ale alespoň je sama sebou, a nenechala se zlomit šikanou. 

2. DAIN

   Naprosto vedlejší postava v anime Deltora Quest :D 

Proč mě tak zaujal? Dain je bytost jménem Al ( El, nevím, jak se to píše) Tyhle bytosti mají tři stupně něco jako tři kategorie, a Dain je ta třetí a nejvyšší. Nejsilnější. Tyhle bytosti se umí proměnit v cokoli nebo kohokoli, a na jak dlouho chtějí. Dain dokázal perfektně zmanipulovat všechny tři velice chytré hlavní hrdiny, včetně toho, který je v podstatě génius a ovládá kritické myšlení :D To se mi na něm líbí. I přes všechny vědomosti o těchhle tvorech, dokázal je oblafnout. A to na docela dlouho. A tak, že přestože jsem znala knižní předlohu velmi dobře, v anime mi to nejdřív nedošlo :D Navíc ta jeho lidská verze, kterou hraje, je neskutečné zlatíčko a andílek, kterého si prostě zamilujete snad ještě víc, než hlavního hrdinu, který je mimochodem k nakousnutí :P Ale Dain si prostě získá vaše srdce. Něčím...to se nedá přesně vysvětlit, ale ten kontrast mezi největším zlatíčkem s vyloženě nádhernou povahou a záludným démonem je prostě...boží!

3. KLEMENT

[Unsupported element format] J

Jedna z hlavních postav POKEMON - Série XYZ ( jedna z těch novějších, a zatím nejlepší. Klement je jeden ze společníků Ashe v téhle sérii. Je trenér stadionu města Lumios a šílený vynálezce, který vyrábí úžasné vynálezy s šílenými názvy, které nakonec vždycky vybuchnou :D Má taky úžasnou malou sestřičku Bonnie, která by si zasloužila další místo v tomhle článku, ale chci z každého anime použít jen jednu postavu. S Bonnie jsou jedna ruka a dohromady tvoří super duo. 

4. L

 Postava z Death note

Dost známé anime, a asi ho znáte. Lla mám ráda proto, že je geniální, a má neuvěřitelné myšlení. A aby jeho mozek fungoval na takové úrovni, jí strašně moc cukru XD Což je boží. Je něco, jako geniální kriminolog, a má za úkol odhalit, kdo má na svědomí záhadná úmrtí po celém světě, které způsobuje Light pomocí svého deníku smrti. 

5. RENA KAIRU

 Jedna z hlavních postav anime Re.life

Další postava, která mi přirostla k srdci. Kairu je neuvěřitelně chytrá a cílevědomá, je trochu jako já ve škole. :D Občas sice působí trošičku nafoukaně, ale to je asi u hodně chytrých lidí normální. Ve skutečnosti ale není, jen jí některé věci, které řeší její vrstevníci, tolik nezajímají. V jádru je to správná holka, která je hodná, citlivá a oddaná svým přátelům, ale nenechá si nikoho skákat po hlavě. prostě ideální povaha. Navíc je to dříčka, která na sobě pracuje, jak to jen jde. Ke všemu umí být i hodně romantická. 


A co vy? Jaké jsou vaše oblíbené anime postavy?

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.