KagamineRinCZ

MÉ WATTPAD PŘÍBĚHY

Jsem tu s další reklamou na svůj wattpad XD Dám vám sem jen popisky příběhů, které jsou k dispozici i na wattpadu, kdybyste neměli co číst, a chtěli nějaký ten...ujetý příběh :D

V BLÁZINCI

Žánr: Horor, fantasy, dobrodružné, psychologické

Délka: Střední

Lexi se dostane na žurnalistickou stáž. Ten, kdo na konci měsíce předá nejlepší reportáž, bude mít příležitost ucházet se o místo skutečného novináře. A Lexi má plán. Chce udělat reportáž o Sněžanově, kontroverzní psychiatrické léčebně v jejich městě. Její žádost o návštěvu je však zamítnuta, a Lexi je odhodlaná dostat se do Sněžanova stůj co stůj. I kdyby v utajení nebo jako falešný pacient...
Plány jí ale trochu kazí ambiciózní spolužák a její největší rival. Navíc Lexi vůbec netuší, co za hrůzy se skrývá za zdmi blázince...Dost možná bude muset čelit něčemu horšímu, než jen protivnému personálu

POD SVITEM RUDÉHO MĚSÍCE a druhý díl POD SVITEM RUDÉHO MĚSÍCE - POMSTA

Žánr: Drama, Romance

Délka: Krátký ( oba dva díly)

První díl:

Lien Mersey žije zdánlivě dokonalý život. Je nadějnou tanečnicí, výbornou studentkou, a nikdy v životě nemusela pracovat. Za jejím úspěchem je ale daleko více dřiny, než si většina lidí umí představit. I tak ale Lien žije život, který se každému nedostane. Ale už brzy jí její život ve zlaté bublině naruší Drake Darkforest, místní delikvent a údajný psychopat, o kterém se říká jen to nejhorší, včetně toho, že byl členem šílené sekty.
Zatímco Lien o něm nic neví, on, zdá se, toho o ní ví až příliš a pamatuje si věci, které Lien dávno zapomněla.
Navíc, zdá se, blíží se událost, která může mladé tanečnici pořádně zkomplikovat život. ,,Až se měsíc zbarví do ruda..."

Druhý díl:

Uplynul téměř rok od doby, kdy Lien naposled viděla Draka. Teď se blíží další zatmění, a Lien a Drake se mají znovu setkat...Zatímco Drake Lien obvinil ze všeho, co se mu v životě nepovedlo, a přísahal pomstu, mladá tanečnice stále doufá, že se Drake probere, a přestane lpět na svém šílenství...Zatímco se mladé nadějné tanečnici otevírá cesta k vysněné kariéře, a zdánlivě i šance konečně vyřadit svou největší konkurentku, šílený Drake posedlý vyvoláním Kathula pro ni představuje skutečné nebezpečí, protože nedokáže ignorovat jeho existenci. Minulé zatmění mezi nimi změnilo vše, a Lien je odhodlaná Drakovi dokázat, že jeho cíle jsou šílené za KAŽDOU CENU. I kdyby jí to mělo stát život. Přichází totiž další rudý měsíc, a čas Drakovy pomsty.

LEŽ O DOKONALOSTI:

Žánr: Drama, horor, černá komedie

Délka: Střední

Petruskovi jsou na první pohled naprosto dokonalá rodina. Otec podnikatel věnující se dobrodiní, pečující, starostlivá matka, tři krásné, chytré, šikovné a vzorné děti, kupa zvířat, které si vzali z ulice...
Naproti tomu Milerovi jsou ta nejhorší rodina z ulice, možná i z celého města. Matka bez práce, každé ze čtyř dětí s jiným otcem, z toho ani jeden neplatí alimenty. Děti se potloukají po ulici, kde vyvolávají akorát potíže.

Nela pochází ze zcela průměrné rodiny. Zatímco se sousedy Petruskovými si více, než rozumí, z Milerových má akorát tak strach, a já jich plné zuby, jako každý. Proto tráví většinu času u Petruskových s jejich dětmi. Všichni tři jsou její nejlepší přátelé. Jejich životy se zdají být tak dokonalé a harmonické, až se to nezdá být možné. A možná, že to s Petruskovými nakonec není až tak dokonalé, jak se na první pohled zdá. I tak si ale Nela vede docela spokojený život, ovšem jen do doby, než je ve školním projektu přiřazena k Danielu Milerovi... Nejdříve se Nela bojí jen toho, že Daniel nebude schopný pracovat na nějakém domácím úkolu, už brzy jí má ale dohnat temné tajemství rodiny Petruskových.

STUDIO SONOMELODIA:

Žánr: Sci fi, telenovela, umění, romance

Délka: Dlouhý

Flavo Lilium Sonus, zkráceně Flali je uměle vytvořená loutka společnosti Studio Sonomelodia. Spolu s předem vybraným partnerem Nelem Sonem a dalšími. Byla vybrána jako umělkyně a vycvičená pro speciální uměleckou dráhu. Její život je předem daný. Kdy bude vstávat a chodit spát, co bude dělat, jakou tvorbu bude prezentovat, jaká bude její povaha, názory a zájmy, i to, jak bude vypadat, včetně barvy laku na nehty. Vše má předem určené. Stejně jako všichni ostatní ze Studia Sonomelodia. A svůj nesmírně náročný a přesně nalajnovaný život nade vše miluje. Vše se ale změní, když potká Ioanesse, sekundárního artistu, který Flali doslova zamotá hlavu. Flali a Nel byli vybráni jako pár. Není žádná šance, aby byli s někým jiným, ale doposud se nezdálo, že by jim to sebe míň vadilo. Láska mezi nimi byla opravdová. Ale od doby, kdy Flali potká Ioanesse, má srdce plné pochyb.
Aby toho nebylo málo, žárliví artisté, kteří nebyli vybrání do hlavních rolí dělají doslova VŠE pro to, aby se Sonomedia zbavili a nahradili je. Konkurence, nenávist a nyní i zmatek je to, co naplní Flali celý její život. Kromě toho tvrdá práce často vyžadující krev pot a slzy. Každý vidí jen to, co je na scéně prezentováno, nikdo ale nevidí za zavřené dveře...

HRANICE MEZI ŠÍLENSTVÍM A GENIALITOU

Žánr: Drama, fantasy, psychologické

Délka: Dlouhý

Rodiče šestnáctileté Emy už nevědí, co s ní. To, co se nejdříve zdálo jako hraniční porucha osobnosti, se začíná vymykat kontrole, kdy Ema občas trpí dost děsivými halucinacemi a bludy. Po posledním incidentu jí chtějí nechat zavřít na psychiatrii, ale na poslední chvíli se objeví jiná možnost.
Její rodiče objeví speciální školu určenou pro mladistvé s psychickými problémy. Kromě přizpůsobené, a přesto dle všeho kvalitní výuky je studentům v akademii Blair poskytována také adekvátní léčba, terapie, léčebný program a k dispozici tým odborníků. Rodiče se tedy rozhodnou poslat Emu do internátu, kde Ema postupně zjišťuje, že možná není jen nemocná, ale také obdařená, stejně jako všichni ostatní. Ať už nějakým mimořádným uměleckým nadáním nebo dokonce zvláštními schopnostmi. Vysvětlení je prosté. Psychická porucha otevírá části mozku, které mají zdraví lidé uzavřeny.
Ze začátku je Emě jak šokem, tak i útěchou, že ona psychiatrická léčebna se školou jsou vlastně spíš takové malé Bradavice, ovšem jí od prvního dne školy padnou do života nové problémy. A ty mají jména, konkrétně bipolární Draven se schopností vyvolat démony a Jack, školní idol, zdánlivě bez psychických problémů. A přestože by se od nich Ema někdy raději držela dál, každý sen se víc a víc zaplétá do jejich vlivu. Bojuje o svou příčetnost. A zjišťuje, jak moc tenká může být hranice mezi šílenstvím a genialitou.

SKRYTO VE TMĚ:

Žánr: Fantasy, akční, romance

Délka: Dlouhé

V tak dobře známých příbězích o upírech potká mladá dívka záhadného, tajemného a krásného upíra...ale co kdyby to bylo naopak? Co kdyby kluk potkal protivnou, a vůbec ne tajemnou a záhadnou upírku, která by mu pila krev z daleka ne, jen tak, jak to upíři umí...

Adrian vystřídal hodně pěstounských rodin, než konečně našel tu pravou. Zrovna odmaturoval a těší se na prodloužené prázdniny před vysokou školou, které chce znamenitě využít z jedné poloviny k vydělání si nějakých těch peněz na brigádě, a z druhé poloviny k zábavě s přáteli předtím, než mu začnou všechny starosti vysokoškolského života.

Vše se ale zkomplikuje, když potká otravnou, provokující, umíněnou, a střelenou Patricii která je rozhodnutá pít mu krev za každou cenu... a to doslova všemi způsoby. ...Je nenávratně vtahován do světa nadpřirozena a jeho silně submisivní sklony mu to neulehčují.
Jedná se o zcela novou variantu upířího příběhu, žádná klasická romance, kdy se dívka zamiluje do upíra, ale tragikomický příběh, kdy praštěná upírka nahání člověka...ale rozhodně ne obvyklým způsobem.
A jsou jen tři způsoby, jak to může skončit....

V celém příběhu se prolíná vyprávění Adriana s vyprávěním Patricie o tom, co se stalo roku 1993 mezi ní a upířími dvojčaty Antoanem a Lionelem. Budete tak mít možnost číst dva příběhy v jednom - jedno je příběh člověka, kterého pronásleduje otravná vyšinutá upírka, která si z něj chce udělat svoje koťátko na hraní a druhý je tragický příběh Patricie o tom, co prožila v tajemném hotelu na konci minulého století.

BLÁZEN NA PRVNÍ POHLED

Žánr: Fantasy, drama, komedie, vánoční

Délka: Středně dlouhý

Vánoce, svátky klidu a míru...Čas, kdy má být rodina pohromadě a šťastná, dárky, cukroví, výzdoba, svařák a pohoda...Ale ne pro Erin. Erin žije u tety a strýce s bratrem, který je...velmi mírně řečeno výstřední. A je to s ním čím dál horší.

A když se rozhodne organizovat zcela nové a jedinečné oslavy Vánoc, Erin toho má dost. Když její bratr Nathan přitáhne domů úplně cizí dítě s tím, že je to vánoční skřítek plnící přání, pohár trpělivosti přeteče...a Erin vysloví přání, které se vyplní...A hned toho lituje. Splněním zdánlivě nevinného přání se změní celý její život včetně okruhu přátel a blízkých osob.

A z Vánoc se rázem stává hotový horor. Přání, které zdánlivě nelze vrátit zpět připraví Erin o všechno, co znala a milovala. A jí tak čeká kolotoč se všemi možnými i nemožnými vážnými bytostmi, aby našla způsob, jak vzít přání zpět. Cena za něco takového je ale vysoká, a Erin postupně dochází, co bude muset obětovat...

Další fantasy nářez, tragikomický vánoční příběh, ve kterém nechybí ani vánoční skřítci, ani tři duchové Vánoc z Dickensovy Vánoční koledy, Krampus, a vše, na co si jen vzpomenete.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.