Holky z HPD

VYŘAZOVAČKA AMERICKÝCH HEREČEK - VÍTĚZ

Ahoj,

myslím že bylo celkem jasné kdo vyhraje. Ale i tak. Vítězem se stává....................












Jennifer Aniston!












Jennifer Aniston

herečka, producentka, režisérka


Nejznámější díla:


Přátelé



Svátek matek



Millerovi na tripu






Přezdívka: Jen, Jenny

Věk: 48

Narození: 11. 2. 1969, Sherman Oaks, Kalifornie, USA

Znamení: vodnář




Jennifer Aniston, celým jménem Jennifer Joanna Aniston, je dcera herce Johna Anistona (hvězda seriálu Tak jde čas) a herečky/modelky Nancy Dow. Jennifer vyrůstala v prostředí filmového podnikání. Je řeckého původu a rok svého dětství strávila právě v Řecku spolu se svými rodiči. Když však její otec dostal roli v sérii Love of Life, celá rodina přemístila do New Yorku (V době kdy ji bylo 9 let). Ve věku jedenácti let začala navštěvovat divadelní klub Rudolf Steiner School, kde se věnovala také kreslení. Její zkušenost z Rudolf Steiner School jí umožnila objevit spalující vášeň pro svět umění, kde záhy prokázala své kvality. Pár jejich maleb bylo dokonce vystaveno v prestižním newyorském Metropolitan Museum of Art (Metropolitní Muzeum Umění).


Role upovídané Rachel Green v televizním seriálu Přátelé (kde měla hrát původně roli Moniky) ji vynesla dvě nominace na Emmy v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli a čtyři People’s Choice Awards v kategorii Nejlepší herečka v komedii. Byla rovněž nominována na Zlatý globus v kategoriích Nejlepší herečka ve vedlejší roli v komedii, dramatu nebo minisérii. Z Jennifer se najednou od roku 1994, kdy přišla první série Přátel stala hvězda a sex symbol. Její charakteristický účes inspiroval hodně žen po celém světě.


V roce 2000 se vdala za slavného herce Brada Pitta, kterého poznala na natáčení Přátel. Brad se zde do ní zakoukal a dlouhou dobu ji uháněl. V roce 2005 požádala Jennifer o rozvod poté, když prosáklo na venek že ji Brad podvádí při natáčení Mr. an Mrs. Smith s Angelinou Jolie.






Doufám že se vám článek líbil. Určitě zanechte + a nějaký ten komentář. yza každý jsem moc ráda.

Zatím ahoj               MarkyP
















Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.