Holky z HPD

FILMY

Ahoj,

dneska jsem vám chtěla doporučit pár mých oblíbených filmů. Doufám že se vám budou líbit. Tak jdeme na to!


Víla Zuběnka:


Film je o profesionálním hokejistovi který nevěří na kouzla. Jednoho dne se ocitne u víl Zuběnek. Královna víl mu dá úkol že se musí naučit práci víl Zuběnek. Jak to dopadne když do toho musí hlídat děti své přítelkyně?


Hrají: Dwayne Johnson, Ashley Judd, Julie Andrews a další.





Až tak moc tě nežere:


Skupina mladých lidí z Baltimoru prochází vekou krizí. Hledají opravdovou lásku, kterou není tak snadné najít. Ono i opravdové rande se během několika minut dokáže změnit v opravdový trapas...


Hrají: Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson, Justin Long, Jennifer Aniston, Drew Barrymore a další.





Pátá vlna:


Cassie prchá světem, prostoupeným strachem a nedůvěrou, a zoufale se snaží zachránit svého mladšího bratra. A zatímco se připravuje na nevyhnutelnou vražednou pátou vlnu, spojí své síly s mladíkem, který by mohl představovat její poslední naději - jen kdyby mu dokázala důvěřovat.


Hrají: Chloë Moretz, Gabriela Lopez, Nick Robinson, Alex Roe, Maria Bello a další.





Zápisník jedné lásky:


Ve filmu se přenášíme do minulosti a sledujeme životy dvou mladých lidí ze Severní Karolíny, kteří pocházejí z naprosto odlišného prostředí, Allie a Noaha. Strávili spolu krásné milostné léto než je odloučili nejprve rodiče a potom druhá světová válka. Když se Noah vrátí domů všechno je jinak...


Hrají: Rachel McAdams, Ryan Gosling, Gena Rowlands, James Garner a další.




Já, kocour:


Tom Brand je milionář a velmi úspěšný podnikatel na vrcholu své kariéry. Rodina si ho tak doma příliš neužije. Když si jeho dcerka přeje k 11. narozeninám kočku, Tom netuší, že ho čeká doslova životní změna. Po autonehodě se totiž ocitá v kočičím těle.


Hrají: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell, Cheryl Hines, Mark Consuelos a další.



Doufám že se vám filmy líbily. Ten poslední asi ještě nebude ke stažení. Nedávno byl ještě v kinech. Určitě zanechte komantář a plus.

Zatím ahoj                     MarkyP.







Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.