Fnaf fan blog

Fnaf- bite of 87- ze zápisníčků robotů

Foxyho deník- 4.5.1987

Dnes je skvělej den. Barák má výročí, a tak se to musí řádně voslavit! Kéž bych moh bejt nějaký malý děcko, co na mě mluví, a jen bych odpovídal. Jedna příhoda ale dokáže vše změnit.

Nemoh sem tomu uvěřit, nějakej parchant mi rval železnou tyč do tlamy, div že nepřišel o mozel. Vlastně žádnej neměl, když to dělal. Myslel jsem si, že snad nemá cit k nebohým robotickým liškám.

Nejhorší je, že nějakej blb mi čelist úplně prohnul- Další necitný blbeček, a teď se mi Fredbear (Golden Freddy) Směje, že žvatlám jako děcko, kterýmu asi nenarostly zuby.


5.5.1987

Je to hrůza! Nikdo mě nemá rád! Ještě že mám toho Freddyho, jinak bych byl úplně osamělej!


6.5. 1987

Nesnáším Chicu! Řekla mi, že ještě jednou takovým způsobem budu reagovat na tyčku zaraženou v krku, Dostanu tou tyčkou přes pusu. Stejně je to jen fiflena! Myslí si že je nejhezčí, ale přitom je jak bečka!


7.5 1987

Pomocte mi někdo! Už mě šikanujou, nedá se to vydržet! Mám ale aspoň nějakého dobrého kámoše, co se mě zastane.


Freddyho deník 4.5. 1987

Fajn. Nejsem žádná holka, co si píše deník. Je to totiž totálně trapné! A ty narážky od Chicy taky! Sama má deník růžový jak želé, tak ať si ta slépka nemyslí!

A teď to, co jsem chtěl- Jedno malé děcko dneska Foxymu rvalo železnou tyčku do krku! Nedivím se, že toho parchanta pokousal! Ale ukázalo se, že ty stovky důvěřivých posluchačů jsou pěkný smradi! Kopali do něho, a jeden z nich mu dokonce urval čelist!


5.5 1987

Ukázalo se, že mít tajný deník je zábava! Dneska do Foxyho kopl jeden starší hňup, co byl natvrdlej jak poleno! Nedivim se, že jeho rodiče říkali, ať jde rovnou spát, až přijdou domů, že prý takové prase neviděli. Ti rodiče se mi líbili. Věděli, že ten kluk tam bil i ostatní tou tyčí, a jedné tříleté holčičce přerazil páteř tak, že je teď na vozíčku. Kdyby ten smrad ještě žil, rozdupal bych ho, až by s něj zbyl jen koktejl!!!


Chicin deník 4.5 1987

Foxy je necitný! Rozkousl ňákemu děcku hetku, a (promiň, jdu se najíst) Chica je fiflena! To neplatí, napsal to Freddy! Končím, s něma se deník psát nedá! Ti kluci si už moc dovolujou! Všichni tři!


Bonnyho deník 4.5. 1987

Chica mi dala kopačky, prý že jsem jí schoval ten divný kulatý dort! O to, že Foxy zabil to dítě, se nestarám. Dostalo, co si zasloužilo. Neám co psát, minulý rok jsem toho měl víc, ale teď už ne.

A Freddy se nemá! Chica mu chce spálit mikrofon, prý, ať už do něho neřve jak pavián!


Chcete ještě něco z deníků FNaF? Pište mi do komentů!

Díkec!


Komentáře

Keška555(FNaF-the best club)

Ahoj, Tady Keška.
Chcete ještě další díl deníků? Nelíbí se vám v příběhu chování některých robotů? Chcete v dalším díle jiné povahy?
Pište mi zde! Budu se snažit vyhovět!

Keška555To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.