Twilight And Rainbow Babies
Hra - Twilight And Rainbow Babies
Video se načítá
Spy Barbie Accident
Hra - Spy Barbie Accident
Video se načítá
Čtyři přírodní živly
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Sky Drop
Hra - Sky Drop
Video se načítá
 

Fnaf a jiné příběhy

Nakashi

A-mňau lidi!.... Trochu jste asi pozapomněli tento pozdrav. A mne to mrzí. Nestíhala jsem. Pak přišly rány jako smrt mojí babičky, nové nemoci jak moje tak v mojí rodině, škola a tak….no dobře už konec smutku. JSEM TU ZPÁTKY!!! Budou zase články a jeden vám právě přináším. Odběratelé nepřicházeli a tak jsem chtěla vědět co dělám špatně. Poslala jsem můj blog jednomu menšímu, ale skvělému Youtuberovi McCitronovi a ten neodepsal, ale já pro vás psala dál. Třeba odepíše a i tím mi dal naději. Moc mne to bavilo a možná jsem měla tak dva, tři človíčky kteří moje články četli, ale bylo to fajn. :) Potom jsem se přesunula na Wattpad a s jednou bonusovou Wattpěďanskou fanynkou jsem se konečně odhodlala poslat můj blog Nakashimu. Než jsem to udělala tak odběry přibývali a kouzlili mi úsměv na rtech. 29 fanoušků dokončilo poslední kapku a já stiskla odeslat. Nakashi... Neznáte tuhle slepičku? To je chyba, ale dám vám šanci jí napravit. Je to YouTuber a né obyčejný. Má svůj styl. Jestli chcete, tak si pustě jeho video, které je mým nejoblíbenějším videem vůbec! - Speciál za 1 odběratele

Začátek naší konverzace:
Děkuju Nakashi!

Proč tolikrát ,,Děkuju, děkuji moc, děkuju mockrát” a tak?

Poznám hodné lidi a navíc jsem byla strašně překvapená, že člověk, který má tolik práce je ochotný kouknout na můj blog, příběh a odepsat. Po menším a dočasným ,,zklamáním” s Youtuberem, který napsal, že za chvilku koukne a chvilka trvala trošku déle. Ale nakonec odepsal. Odepsal včera. Zatím mi nedovolil dát ho do tohoto článku, ale chci mu také moc poděkovat za názor takže ho zmíním. Pokud by mu to moc vadilo tak článek klidně odstraním a přepíšu. :) Nemyslete si snad, že Nakashi byl nějaká náhrada, ale já se mu nejdříve se třemi odběratelemi neodvážila napsat a poznala jsem ho také mnohem později. Oba jsou to skvělý lidé i Youtubeři. Ale tenhle článek jsem slíbila Nakshimu takže se omlouvám, ale bude tu o něm o trošku víc řádků. Pokud by vás to náhodou zajímalo tak v mé YouTube příčce jsou oba na prvním místě.

Moje konverzace s Citronem:
McCitron

Můj zbytek konverzace s Nakashim:
Nakashi

Omlouvám se, ale část konverzace neuveřejňuji. :)



Pár základních informací o něm dle mého myšlení:

Jméno: Nakashi ( ,,Zprvu jsem se bál, že budu považován za Vietnamce, ale brzy jsem si na něj zvykl a nikdy jsem výběru nelitoval. “( :D Uvedl v rozhovoru :
Rozhovor s Nakashim


Pravé (křestní) jméno: Radeček :3

Věk: 23 let

Narozen: Plzeň



Povolání: YouTuber

Popis na YouTube: Nakashi?...myslíte toho slepičáka, co se snaží točit videa na YouTube?...

YouTube se věnuje od: srpna 2013, ale kanál má zoložen od dne 2. 12. 2012 (skvělý datum)

počet odběratel na YouTube: 131 066 (28.6 2016 v 10:20)

počet zhlédnutí na YouTube: 23 463 747

počet odběratel na Facebookové stránce: 11 173

Kde ho najdete:
Youtube
Facebook
Instagram

Twitter

Web
Email: Uplne.Nakashi@gmail.com

 A Malý ,,dáreček” pro Nakashiho:



obrázek


Věnováno Nakashimu. :3


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.