everything <3

Fakta o Simpsonových

ahooj vítám vás u dalších faktů, dnes o mem skoro nejoblibenejsim serialu SIMPSONOVI (jak jinak než žlutým písmem) :D

jdeemee na too:


1.Všichni asi známe úvodní znělku Simpsonových, co ale možná nevíte je, že až do 20. série se při scéně u pokladny, kde je Maggie naskenována jako zboží, ukazovala cena $847.63, což byly v roce 1989 průměrné měsíční výdaje na dítě.


2.Kdykoli Bart telefonuje do Hospody u Vočka, vytočí 764-84377, což je o jedno číslo delší, než je v Americe běžné a formuluje to slovo „SMITHERS“

.

3.Divili jste se někdy, proč jsou občané Springfieldu žlutí? Autor seriálu Matt Groening řekl televizní stanici BBC: „Když za mnou přišla animátorka se Simpsonovskou žlutou, řekl jsem si: „To je ono!“ Protože, když přepínáte kanály v televizi a zahlédnete žlutou, podíváte se, jestli zrovna neběží Simpsonovi.“


4.V arabské verzi Simpsonových pije Homer minerálku (místo piva) a jí egyptské hovězí párky (místo hot dogů), aby šel ruku v ruce s islámskými zvyky.


5.Jediná postava v celém seriálu, která kdy měla pět prstů, byl Bůh.


6.Prezident George Bush dokonce obvinil Simpsonovi ze společenských problémů Ameriky. Řekl, že by rodiny měly být měně jako Simpsonovi a více jako Waltonovi.  ( https://cs.wikipedia.org/wiki/The_Waltons_(seri%C3%A1l)    ) pokud by někdo chtěl vedet kdo to je :P


7.Přestože znělka seriálu se obvykle drží své tradice, pro jednou udělali tvůrci výjimku a použili píseň zpěvačky Ke$ha „Tik-Tok“.


8.Velké množství příjmení použitých v seriálu vzniklo z názvů ulic v Portlandu, odkud pochází Matt Groening.



9. Když byl ředitel Skinner ve Vietnamu, jeho vězeňské číslo bylo 24601, což je stejné číslo, jako měl Hank Jennings v seriálu Twin Peaks a také Jean Valjean v Bídnících.


10.Krustyho předchůdce Levák Bob měl to stejné vězeňské číslo, jak dokazují jeho dopisy pro Selmu (když byli po nějakou dobu manželé).



takžeee to byy byloo všee já doufám že se vám fakty líbili a že jste se dozvěděli něco nového o simpsnech :D pokud máte nápad na další fakta můžete mi to napsat do comm, samodřejmě hned potom co dáte ++ (:D) taky se nezapomente podívat na minulá fakta ( fakta o wikipedii)


mejte se hezkyy a ahooj <3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.