Emo bloček

Teke Teke

Takže dneska jsem se rozhodla napsat článek o Teke Teke.Pokud nevíte,kdo to je,tak tady vámto nějak rozumně vysvětlím.A abyste byli v obraze ,tak se jedná o dívku,která byla rozpůlená vlakem.Dolů!:D

1.legenda
V životě tato dívka  působila ustrašeně a lidé si zvykli vtipkovat na její adresu. Jednoho dne byla na vlakové stanici s přátely, kteří si z ní chtěli vystřelit a dali jí na rameno cikádu. Děvče však bylo tak vystrašené, že spadlo z nástupiště na koleje, kde naneštěstí práve jel Shinkansen (najrychlejší vlak v Japonsku) a její tělo bylo rozpůlené na dvě části.

Teď straší na japonských vlakových stanicích a přesouvá svojí horní část  těla po rukách. Říká se, že zabíjí lidi kosou, ktorou je rozsekne na polovinu rychlostí  vlaku Shinkansen, aby cítili jej bolest. Jeíj název je ” Teke Teke ” nebo ” Bata Bata ” kvůli hluku, ktorý dělá, když  tahá svoje tělo po stanicích.

2.legenda

Podle jiné legendy, v rocích po druhé  světové válce, administrativní  pracovnice v Muroran byla napadnutá a znásilněná americkým vojenským personálem. Ještě v tu samou  noc skočila z mostu na železniční trať a byla zasáhnuta blížícím se vlakem. Náraz byl tak silný, že její tělo bylo v pase rozseknuté na polovinu.Velmi chladná noc způsobila, že její cévy se uzavřely a tak nevykrvácela hned, ale zemřela dlouhou smrtí. Místo  toho, aby konečně zemřela, jen  se  svíjela  a kroutila čakající  nějakou pomoc po dobu několika minut. Odplazila sa dlouhou cestou na stanici, kde jí videl ošetrovatel. Místo  toho, aby jí pomohl, jen jí přikryl igelitovou plachtou. Žena zemřela na pomalou a bolestivou smrt.

Tak toto byla druhá legenda/pověra.A na konec vám řeknu sladké tajemstvi!!!:DDolů!



Podle této legendy, kdo si přečetl tento příběh, do 3 dní uvidí ženu bez dolní časti těla. Není  možné před ní utéct, protože i  když  nemá nohy, pohybuje sa rychlostí  až 150km/h, takže ani v autě  jí  člověk neujede. Říká se, že žena hledá  svojí spodní čast. Jiní tvrdí, že šílená  z hněvu se chce pomstít lidem za to, že jí nepomohli a nechali ji zemřít. Tak či tak, když človeka chytí, rozsekne ho napůl a dolní čast jeho těla si vezme.

Takže vám přeju krásnétři dny života.:)



ČaU!!







Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.