Eliščin Internetový bloček

Na slovíčko s elis ☺3 - Mé myšlenky,potřebuji radu

Ahojte

 Po dlouhé době tu mám zase článek.Potřebuji se vypsat.A vlastně vás trošku prosím o radu,by se´tak trošku dalo říct. Poslední dobou se mi absolutně nic nedaří,přitom předešlé 3 týdny byli super.Našla jsem si přítele,což jsem si myslela,že mě od základu změní a chtěla jsem se změnit kvůli němu,ale po 3 týdnech zjistím,že je vše jinak a že se semnou rozchází.No tak jako co.Člověk má ćhut konečně žít a důvod být štastnější jenže pak příjde krutá rána - rozchod jen proto aby jsem nepřišla o kamarádku a o spolubydlící. Před ním jsem to sice vzala v pohodě,ale ve skutečnosti to ještě bolí.Už jen z toho důvodu,že jsem konečně cítila pravou lásku,ale místo toho opět zažívám zklamání. Tak já už fakt nevím. 3 týdny máte nasazený růžový brýle,nic než přítel Vás nezajímá snažíte se o Vaše společné štěstí aby byl s Vámi  štastný a najednou se to celé rozpadne.Uvažuji,jestli se mám ještě v něčem snažit. A taky přemýšlím co dál...Kdybych včera nenapsala kamarádovi z dětsví,že  jsem totálně na dně tak nevím co bych dělala. I když jsem si původně myslela,že mě i on pošle do háje a nebude ho to zajímat,ale napsal mi pravý opak.Asi ví,že ho skutečně potřebuju tak mi napsal,že dojde,jsem za to ráda,protože vím,že je to pravý kamarád. A vím,že by mě ve štychu nikdy nenechal.

 

Poslední dobou co mě vytáčí,tak je to,že má spolubydlící svádí všechny naše problémy na mě ,že za všechno můžu já.A odděluje mě od party. Vážně nevím co si tím dokazuje,jestli tohle bude dělat i na dále tak to pouto upadne,furt tvrdí jak to pouto upadává jen nevidí,že i ona má na tom občas podíl.Podle ní jsem ta špatná já a já už fakticky nemůžu. Nevím jestli mám na tom intru pravé kamarády. Nevím na čem sem.Když se to jako jediná snažím vše dát do pořádku tak místo toho udělám vše blbě a je z toho nějaký průšvih. Jak se mám snažit bez toho aby nebyl konflkt nebo průšvih? Já už fakt nemůžu už aby byli prázdniny už aby bylo léto a já měla klid.Nebaví mě pořád být za tu špatnou. Když mě furt moji kamarádi budou odstrkovat a svádět vše na mě,tak mě udělají daleko horším člověkem než jsem bývala ale jim to nedochází. Nechci si hrát sama na chudinku ale já už fakt nevím jak se mám snažit a být s nimi za dobře.To mám být jen tichý článek a být v ústraní?

 

Na poslední 2 měsíce jsem si plánovala,že bude vše tiptˇop ale jaksi není a já už nevím kam dál. 

 

A taky abych řekla pravdu tak i ten kamarád se mi celkem líbí a zamlouvá ale bojím se mu to říct aby mě náhoudou neposlal slušně řečeno do kytiček :D. Co myslíte? Měla bych mu říct,že se mi líbím?  

 

Tak jestli bych Vás mohla poprosit,nemohli by jste mi napsat své zkušenosti a rady jak se s tím vypořádat? Jsem zoufalá a nevím jestli se má cenu snažit. 

 

Nechci si hrát na chudinku,ale prostě a jednoduše nevím jak z toho ven...

 

U dalšího článku...

 

Ahoj 

Komentáře

CelestiaVIP(Retardované RPG a zbytek ...)

Ahoj. Co se 'lásky' týče, měla jsem podobné problémy.
*odkašle si*
Měla jsem svého Senpaie, neboli člověka, kterého máš ráda. Něco jako crush, asi? Budiž. Začnu od 14. Února 2018.
- - -
Je asi 20:00 večer, učím se na fyziku když mi můj Senpai píše.
Něco jako: "Hey, _____(moje jméno), nemohl jsem si nevšimnout náznaků toho, že mě asi miluješ. Je mi to líto, ale nejde to. Omlouvám se a doufám, že zůstaneme dobrými kamarády. "
V ten den jsem se s ním pohádala a asi týden jsme se nebavili. Ale pak jsme se usmířili a začali se bavit.
Chvilku po mých narozeninách mě 'obvinil' znovu, a taky jsme se pohádali, ale další den už jsme se povídali zase. To už jsem si říkala, že to nemá cenu a on mě nechce, ale nějak jsem nedokázala 'zapomenout'.
Cca v dubnu jsem začala psát příběh a jen tak, vyhecována kamarádkami jsem mu ho ukázala. Myslela jsem, že řekne ze slušnosti že to není špatný, ale on mi řekl, že se mu to fakt líbí a že se těší na pokračování. Tak jsem psala a hodně jsme si povídali a vypadalo to naděje, ale poté jsem udělala velkou chybu. Napsala jsem mu, že ho mám furt ráda. On řekl, že mě má rád jako kamarádku. Bohužel jsme si přestali tolik psát.
Zhruba před týdnem, pohádala jsem se s jednou "kamarádkou" ohledně Senpae. Ona říkala, že chce, aby ho dostala jedna hplka kterou nenávidím. Tak jsem Senpaiovi napsala (on s ní nechce být), že ta holka ho miluje. On mi řekl, že s ní být nechce a ať do toho nešťourám. Ale pohádali jsme se a nebavíme se.
Ale zjistila jsem, že život bez Senpaie je mnohem lepší.
- - -
Taaak, to byl můj životopis smajl (ze srandy) Já nevím, jaký tvůj kamarád je, ale pokud jste si hodně blízcí, opatrně bych mu to řekla.
Přeji ti víc štěstí než jsem měla já smajl smajl
Btw, pardon za chyby, píšu z mobilu. ^^
~Celestia

CelestiaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Celestia: Řekla jsem mu to,ale ve stylu,že pokud bude chtít tak,že to semnou může zkusit a nebo se celkově na holky vykašlat,protože s holkami nemá zatím moc dobré zkušenosti. Kdyžtak ho trošku popostrčím víc. Řekla jsem mu at se poradí doma s mamkou a řekne mi co dál. Až bude rozhodnutý.Ale myslím si,že by mě nezklamal když dneska došel a pomohl mi.Známe se 8 let.Děkuji za radu

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.