Dítě školou povinné

Pokemon Go - můj názor

Dobrý den. Jsem divná.

Mindrák: To jsme si jaksi všimli

Nemám na mobilu nainstalovanou hru Pokemon Go

Mindrák: Protože ty máš tlačítkáč. Ha, ha, ha!

Nemám to stažený ani na Ipadu, prostě nikde. A proč?

Tento dotaz slyším docela dost často.

Protože Pokemon Go má i tmavé stránky.

Mindrák: Cože?!

(Proč se ptá tak blbě?)

Prvně začnu psát proč ten článek píši:


1. Protože se cítim jako bych do tohoto světa nepatřila

 

2.Už mě štve, že všichni koukají do mobilů

3. Všichni na mě koukají jako na _____, protože to nehraji


Mindrák: Ale já bych rád věděl proč je tahle hra špatná


1. Vymývání mozku (Závislost)

Tohle jsem si nevymyslela. Čím víc lidí hloupne, protože kouká do mobilu. Když do mobilu tak něco prospěšného! Každý si rád koukne do mobilu, ale není to trochu moc? Tohle se stane když s fotek mobilu odstraníme. Opravdu? Musíme? Tohle napsala jedna uživatelka na HPD:


Větší kvalita

Půlhodina je akorát. Na světě je mnohem víc věcí co můžeme dělat. Jedu si autobusem a najednou nastoupí dítě s maminkou:

„Mami! Zlatej pikačůůů!” (kluk vypadal na 13-14)

„Hm... super!” (velký zájem)

„Mě ujel! To néééé! To není možné musíme vystoupit! Mámííí!” (Rozbrečel se a hnal se ke dveřím)

„Neblázni!” (chytí kluka a on sebou začne kopat, pak to vzdá posadí se na sedačku a začne hořce plakat)

Pořád nevěříte, že některé hry můžou mít duševní následky? Možná ne? Tak ať si! Tohle je můj názor.

(To je celkem důležité)


2. Bumbác

Možná si říkáte jestli nemám nějaké duševní onemocnění. Nemám. Jenom jsem nevěděla jak tohle pojmenovat.

Jdu takhle po ulici a najednou někdo narazí do sloupu. What? Tohle se mi taky jednou stalo, ale když jsem kecala s kámoškou a nekoukala na cestu...

Nebo... Moje kámoška jednou nepřišla na "setkání". Proč? Srazila ji tramvaj. A proč? Protože čučela do mobilu... A co na tom mobilu dělala? Hrála pokemon go.

Opakuji toto je můj názor.


3. Vždyť je to blbost

Toto záleží hodně na názoru.

Mě osobně připadá, že je celá hra blbost (můj názor!!!). Co je na tom chytat pokémony? Asi to bude zábava, ale myslím, že jsou lepší hry. Existují i aplikace, které jsou užitečnější a jsou k něčemu. Řeknete si: tahle aplikace je určena k zábavě, ale nebylo by lepší hledat hrady? Bylo by to zábavné a přitom byste se něco dozvěděli? Asi ne. Když se hledaly kešky, tak jsem to chápala (sama jsem je hledala), ale... prostě mi přijde, že je Pokemon Go blbost (můj názor)


4. Když to člověk nehraje, je divný

Ty nehraješ Pokemon Go? Co proti tomu pořád máš... Vždyť je to super...

Nikdy nikomu nenuťte svůj názor. Alespoň tedy mě. Nevadí když někdo napíše svůj názor, ale považovat někoho za mimozemšťana, jenom proto, že nehraje nebo neprovozuje nějakou činnost, je projev nezdvořáctví. Já vám taky nenutím svůj názor a vlastně jsem tenhle článek chtěla nechat v konceptech, ale dorazila mě věta spolužáka "Ty snad nejseš člověk! Ty jseš je samý učení, ale zábava! Ta ti nějak uniká" (větu jsem nechala v původě jak mi ji spolužák poslal). Jenom proto, že jsem jiná než oni. Podle mě je lepší být divná než být jiná než chcete


Tak toto je vše. Nenutím vám svůj názor, pouze ho přednáším veřejnosti.


Děkuji za to, že jste na tento článek klikli.


Superleontynka




Komentáře

PŠTROSICE.CZ(grafika, youtube a zábav...)

Pokemon go hraju už od 27 července a furt mě to baví dnes je legendárka Raikou pokud máte vyšší pokémony než Raikou tak nečekejte na nic a běžte si s ním zabojovat doporučují větší level než 20 mám 21 a 6 pokémonů který mají přes 1000 cp do 2000 cp můj nej pokémon je espeon má 1499 cp hodně štěstí s chytáním pokémonů smajl

PŠTROSICE.CZTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Pokemon go- u nás ve škole to nikdo nehraje. Teda alespoň ne moc lidí. Na začátku sedmičky- přišli dva osmáci k nám do třídy se slovy: ,, Nemáte tady pokemony? " Abych nebyla nespravedlivá, přiznám se že jsem je jako malá zbožňovala . Také jsem měla dvakrát staženou hru mobblíci, pro kterou jsem si zamilovala, nebo spíš roztomilé potvůrky. Čerpalo to strašně dat a museli jsme chodit ven. Byla nám zima, ale prostě jsme chtěli chytit toho mobblíka. Jednoho dne přestala fungovat síť a už milí moblíci nešli chytat. Jsem ráda, že jsem to odinstalovala. Myslím, že to bylo stejné jako ti pokemoni, nebo alespoň podobné. Jestli ještě někdo vymyslí něco podobného , asi není v pořádku. Ta hra má samé nevýhody. Jestli jim šlo o to dostat se do televize, tak to se jim povedlo.V televizi pořad no dobře, ale taková ,,hra?"smajlsmajlsmajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Mám svůj názor. Jedna z údajných výhod této hry byla, že se člověk dostane na vzduch. To ano, ale k čemu to je, když si neužívá krásy přírody, nepoznává novou krajinu a lidi, ale celou dobu jenom čučí do mobilu?

Ten, co tu hru vymyslel, na tom hodně vydělal, ale lidstvo na tom prodělává. Přesně jak píšeš, ti, co tomu propadnou, pak nemají čas na reálné kámoše a přitom by mohli být venku s nimi a povídat si. Ne, oni hledají na mobilu nějaké panáčky!

Mojí kámošku vezli asi před půl rokem rodiče z nemocnice (nic vážného). Kámoška byla ještě trochu ve stresu, protože do ní dali mnoho léků a anestetika. Jen co vyšli před nemocnici, její táta vytáhl mobil a řekl, ať chvíli počkají, že tady má Pokémona. Chudák kámoška, tak ona tam celý den trpí a těší se domů na kámoše a rodinu a její táta místo toho, aby byl rád, že je s ní, hledá Pokémony.

Já bych tu hru zakázala, ale to bohužel nejde. A ti, co ji hrají, jsou podle mě úplně vypatlaní, jinak by v tom viděli samé nevýhody.

SagkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.