Dítě školou povinné

HS story

Tenkokrát bude článek o jedné hře. Jak víte z názvu, půjde o hru HS story.


V této hře si stavíte vlastní školu a příjmáte do ní vlastní žáky. S nimi pak děláte různé úkoly (questy). Celá hra je tedy vlastně příběh.


Každého žáka si můžete pečlivě navrhnout (můžete mu vybrat vlasy, oblečení atd.), aby vypadal podle vašich představ. Jméno samozřejmě taky vybíráte. Takže pokud vás nějaký spolužák štve vytvořte si studenta, dejte mu jméno vybraného spolužáka a dejte mu třeba růžové vlasy!



Žaci se rozděluji na kategorie (šprt, sportovec, modňák-fakt nevím jak to jinak přeložit, výtvarník atd.). Každý student jich má více. Třeba roztleskávačka je móďňák a sportovec. Podle toho se studenti rozdělují do „domečků” ve, kterch bydlí. Takže roztleskávačka může bydlet buď v domě pro sportovce nebo v domě pro módňáky.


V této hře můžete levlovat (to je ale slovo) studenty knihami (které si můžete udělat v učebně za herní peníze). Čím vyší level tím víc vám student dá peňez (herních). Za vyďelané peníze (herní) si můžete koupit téměř vše.


Máte tady spousty jiných vychytávek jako je knihovna, ostrov lásky, párty parket a další super věci. V knihovně se naučíte nová slova (jako třeba „Verbose“ což znamená že znáte spousty podobný slov), na ostrově lásky spolu chodí dvojce studentů na jakoby „rande” a na párty parketu dvojce studentů „Pártyuje” a potká tam nového studenta.



ostrov lásky


Párty parket


Jeden z levlů v knihovně

Takhle vypadá nějak vaše škola. Dala bych jsem svojí školu, ale můj obrázek nemá moc velkou kvalitu :-(


Problém této hry je, že tam všechno stojí čas. Takže když tam dáte "pártyovat" dva studenty tak to může trvat i 12 hodin. Takže se tam nebudete dívat každých pět minut co je nového. Hodně velká nevýhoda je taky ta, že je celá hra v angličtině. Dobré je, že v tato hra je zdarma a nepotřebuje internet, funguje jak pro IOS tak i pro android.


Hvězdičkové hodnocení:

A pokud máte rádi triky tak se podívejte na tohle. Ano a ještě se omlouvám za příšerná slova jako „Móďnák” atd. Ono je hodně těžké psát o anglické hře česky.


Doufám, že se článek líbil.


Superleontynka










Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.