Disney Channel

Vědeli jste že... 2. část

A dnes stíham i 2. část Vědeli jste že... Tak jsi ji užijte. A prominte že je všechno spolu  ale jinak to nejde.

Vědeli jste že film Cloud 9 točili v zamrzlém a zasneženém Utahu?

Byla taková zima, že herci a herečky dokonce dostali vyhřívané snowboardové boty. Když se zapnuly, začalo jít do nohou krásné teplo! Kromě úžasných bot byli všichni také navlečeni do SPOUSTY vrstev a nalévali se horkou čokoládou! Mňam!

Vědeli jste že Ross Lynch a Calum Worthy  se bojí hororu?

Calum Worthy (který v pořadu hraje Deze) přiznává: „Když máme dlouhou přestávku, díváme se v mé šatně na horory. S Rossem se ale vždycky děsně bojíme! Horory vážně nezvládáme, ale Laura a Raini jsou úplně v pohodě. Takže kluci křičí a ječí a skrývají si hlavy do polštářů, zatímco holky jenom pobaveně sedí a koukají. Děs!” 

A těď fakta o Stanovi (psovi) ze seriálu Pes a jeho blog:

Stan nesnáší hlučné pomeraniany a z celého srdce zbožňuje pudly. Taky mu moc chutná burákové máslo. Stan má pod kožíškem dvě tetování. První vyobrazuje růžového jednorožce a o druhém se Stan stydí mluvit!

A těď zase něco o Zendaye. Dozvíme se co znamená její jméno:

Zendaya znamená „vzdávat dík“ ve svahilštině. Můj táta je Afroameričan a pořád si připomíná své africké kořeny. Právě proto se jmenuju Zendaya, i když jsem se v Africe nenarodila. Ve skutečnosti pocházím z Oaklandu v Kalifornii, ale momentálně žiju v Los Angeles.

A těd neco o Farmě R.A.K. Představte jsi že váš táta by přišel do práce v pyžame. Tady herci z Farmy R.A.K to udělali:

„Natáčení Farmy R.A.K. byla veliká zábava“, rozplývala se herečka China Anne McClainová, která hraje roli Chyny. „Každou chvíli jsme se převlékali a dělali hlouposti. Jeden týden jsme si udělali speciální pyžamový den, kdy všichni přišli do práce v pyžamu. Šli do toho všichni herci i členové štábu. Dokonce i režisér. Byla to fakt sranda!“

A mylím že jsem toho tady dala dost. Zdroj je taky Oficiálna stránka Disney Channel.





Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.