Disney Channel

Vědeli jste že... 1. část

A jdeme na to. Nezapomeň že vždy tady dávam zdroj a nepovažuju informace za svý, takže nejsem kopiraet.

Vědeli jste že Zendaya a K.C. ze seriálu K.C. Undecover ji jsou velice podobné?

Zendaya, která v pořadu hraje K.C., si myslí, že ji toho s K.C. hodně spojuje. I ona totiž musí tvrdě pracovat na vyvážení svého pracovního a osobního života. K.C. musí zachránit svět, být obyčejnou holkou a psát domácí úkoly. Zendaya musí své domácí úkoly psát taky! Zároveň musí stíhat točit seriál, tvořit hudbu a být obyčejnou holkou, takže chodí do kina a baví se s přáteli. Zendaya říká, že není snadné všechno vyvážit, ale rozhodně je to velká zábava.

Vědeli jste že Maximus z Binny a duchové nese jméno po rozprávkovém koni?

Maximus z 8. epizody seriálu Binny a duch dostal jméno po koni „Maximovi“ z filmu Na vlásku. Seriálový kůň má sice jinou barvu, ale zato je stejně nebojácný a odvážný jako Maximus z Na vlásku.

Vědeli jste že seriál Evermoor se skutočne točil v Anglii?

„Venkovní scény evermoorského panství jsme natáčeli na zámečku Arley Hall v hrabství Cheshire a bylo to nádherné. Je to skvělé místo s bohatou historií. Všechny ty velké malby mají oči, které vás pořád sledují.“ No hrůza! 

Vědeli jste že Olivia Holt je taky na Disney XD?

Olivia je jediná Disneyho dívka, která se objevuje na Disney Channel a Disney XD zároveň. Zároveň ji můžeme vidět v pořadu Nakopni to na Disney XD v roli Kim, kde je jedinou dívkou ve škole bojových umění. Holky do toho!

Vědeli jste že Debby Ryan se nevenuje jenom herectví?

Kromě hraní a produkování se Debby Ryanová zabývá psaním prózy a hudby a také kreslí, maluje a navrhuje. Talent téhle holky je snad nekonečný!

Zdroj: Oficiálna stránka Disney Channel


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.