crazy blog

Sketchtoy a jak ho ovládat

Naz:Dar!

Pro ty co mají rádi náš blog ale nečtou aktuální povídku tu máme něco o sketchtoy. Sketchtoy je program,kde můžeš kreslit obrázky a pak je ukazovat. když se koukáte na něčí obrázek,tak se tam ukazuje jak ho nakreslil.  Jak se to ovládá nám řekla hunka222,moc jí za to děkujeme. Dokud nám to neřekla,byly jsme s vkládáním obrázků nemožné a nedařilo se nám to. Tady je článek pro ty,co jim to taky (zatím) moc nejde:


Jak to ovládat:

 Do vyhledávače napíšete sketchtoy.com. Jsou tam nahoře oranžová políčka. když si chcete změnit barvu,kliknete na colour a když tloušťku tak size. Obrázek trochu vibruje,tak jestli vám to vadí můžete kliknout na vibration a vybrat 0. Když se vám něco nepovede,kliknete na undo a poslední tah který jste nakreslily zmizí. Když máte obrázek hotový,kliknete na save. Pak kliknete levou myší a vyberete kopírovat. Do další karty si pak otevřete stránku,kam to chcete dát. jako příklad dáme komentáře nebo zprávy na hpd. Kliknete třeba do toho komentáře levou myší a dáte vložit. A je to. Když chcete nový obrázek,kliknete na new.


Pro:

Můžete to ukazovat na sociálních sítích.

Hezky se tam kreslí.

Můžete vybírat tloušťku,barvu atd.

Když se vám něco nepovede,jednoduše to můžete odstranit


Proti:

Starý dobrý papír je lepší.

Nejde tam stínovat.

Vibrování je občas nepříjemné.


Na závěr je tu pokus o nějaké naše výkresy:to není moc hezké,to byl jen pokusto už je trochu lepší

To bylo vše. nechceme tu prosím vidět komentáře tipu,,to jsem věděla, to je každému jasné nebo to umí i mimino."

Někomu to třeba nejde a není na počítače,takže to pro něj bude vítaná informace. Jinak moc děkujeme že jste to četly. Naz:Dar!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.