crazy blog

Horror- fotbalové hřiště

Naz:Dar!

Máme tu první jednodílný horror. Minulý se celkem líbil,tak je tu další.


U kraje města bylo opuštěné fotbalové hřiště. Kluci tam chodili každý den po škole hrát fotbal. Jeden z nich se jmenoval Dave. Dave měl 11letou sestru Catty. Catty a Dave bydleli s rodiči kousek od toho hřiště. Catty měla nádherný výhled ze svého okna na ono hřiště a ráda ho před spaním pozorovala. Jednou ráno se koukala na hřiště,když na něj přišel nějaký člověk. Klekl si a začal se modlit. Položil k jedné brance kytici. Catty byla od něj daleko,ale viděla že brečí. Přišla k němu nějaká žena. Catty jí poznala. byla to jejich sousedka,paní Brownová. Paní Brownová toho pána objala. Pak odešla. šla směrem k jejich domu. Catty slyšela jak maminka dole otevírá. Oblékla se a šla dolů zjistit co se děje. Paní Brownová stála u dveří a povídala si s maminkou.,,Myslím že by dnes nebylo moudré posílat děti do školy." řekla paní Brownová. ,,Proč?" zeptala se Catty.,,Catty,kolikrát jsem ti říkala že nemáš poslouchat když s někým mluvím!" řekla přísně maminka a důrazným gestem poslala Catty pryč. Catty se šla nasnídat,ale nemohla na to přestat myslet.


Když paní Brownová odešla,maminka si sedla naproti Catty.,,musím ti něco říct." řekla jí.,, Před deseti lety,pár dní předtím než si začala mluvit se na tom hřišti před naším domem stalo neštěstí. Zemřel tam jeden hráč při zápase. Byl zastřelen a nikdo neví proč a kdo to udělal. Jeho duch je nejspíš někde tady,proto dnes nejdeš do školy. A ať tě ani nenapadne jít ven,nebo k tomu hřišti!" řekla jí maminka.,,Mamí,kde je Dave??" zeptala se maminky Catty. obě se koukly z okna. Dave byl na tom hřišti. Maminka vyběhla z domu.,,Dave! Okamžitě dovnitř!" volala. Ale Dave jakoby neslyšel. Catty se o svého staršího bratra začala bát. ,,Dave,vrať se!" volala na něho. Dave nereagoval. Catty vyběhla do svého pokoje. Měla takový strach. V hlavě se jí najednou vybavila vzpomínka. Odehrávala se na onom hřišti. Byl jí asi rok a Daveovi čtyři. Na tom hřišti se hrál zápas. Jeden kluk běžel s míčem na bránu.,,Hosté útočí na branku,vypadá to nadějně!" říkal komentátor. Pak se ozvala rána. Ten kluk spadl na zem. Kolem něj se seběhlo několik lidí.,,Catty,nedívej se!" řekl ženský hlas a někdo jí přikryl oči. Něčí ruka jí táhla pryč. Otevřela oči. Za jedním stromem stál Dave. Měl v ruce pistoli. ,,Ach můj bože!! Toho kluka zabil Dave,aby domácí vyhráli!" zařvala Catty a posadila se na postel. Ta vzpomínka jí otřásla.


Sešla dolů. Už bylo poledne. Na hřiště za Davem začali chodit kluci. Měli odpoledku,tak začali trénovat. Catty za nimi vyběhla.,,Dave!! Já vím že si to udělal!!" rozkřikla se na bratra. ,,Catty,na slovíčko." řekl jí Dave. Odtáhl jí stranou. ,,Přišla si na to,fajn. Byly mi čtyři roky a strašně jsem chtěl abychom vyhráli. Kluci jsou kvůli tobě strašně nervózní,narušuješ nám trénink. Je mi líto." řekl jí Dave. něco vytáhl z kapsy. Byla to ta pistole. ,,Fotbal je můj život a ty mi ho kazíš. Tím pádem mi kazíš i můj život." řekl Dave a v očích se mu zalesklo. Vystřelil. Okolo Catty vystříkla krev.


KONEC!!!!!!!!!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.