crazy blog

Horror-kabinet 13 :2.díl

A máme tu pokračování horroru. Možná se vám to doteď zdálo divné, ale musely jsme nějak začít. Dobře se bavte


Chtěla jsem brečet. Nemohla jsem, protože tu bylo moc prvňáků. Stačí, že viděli tu hrůzu co byla na zemi. Brečící sedmačka by jim náladu moc nezvedla.


Druhý den nám řekli, že Matty se stal obětí nehody se sekačkou. Bylo to opravdu průhledné, ale ředitel udělá všechno proto, aby školu nezavřeli. Dnes tu byl pěkný zmatek. Šla jsem se svou BFF Jerry na Biologii. Potkaly jsme dvojčata. ,,Amy, je mi líto co se stalo vašemu spolužákovi" řekla Lili(jedna z dvojčat).,,Sekačky umějí být kruté" řekl Dave (Liliin bratr). Oni byli jenom čtvrťáci, tak tomu věřili. Najednou jsem uslyšela výkřik. Ječela nějaká holka. Šlo to z opačné strany chodby. Nic jsem z toho nedělala, třeba jí honil nějakej kluk, nebo viděla pavouka. Pak se ale děti na konci chodby začaly otáčet. Všiml si toho jeden policajt a šel k místu, kam se dívaly. Automaticky jsem tam vyrazila. Lekla jsem se. Pět metrů od místa kde ležel předtím  Matty byl hlouček lidí. Lili se prodrala dopředu. Najednou vykřikla a skácela se na kolena. Na zemi bylo další znetvořené tělo. Koukla jsem se na zakrvácený obličej. Bylo to Liliina kámoška Angee. Lili strašně brečela. Museli pro nás přijet rodiče. Lili byla ve svém pokoji s kámoškou Terry. Dave stál u dveří do Liliina pokoje a řval ať ho tam pustí, že s ní nutně potřebuje mluvit. Lili ale zamkla. Jednou otevřela, protože jim mamka nesla pudink (já samozřejmě dostala hrnec na vylízání a jinak nic). Terry u nás byla asi hodinu, tak mamka zavolala její mamce, aby si pro ní přijela. Šla jsem jim říct, že Terry za chvíli odjede. Zaťukala jsem na dveře a nic. Ťukala jsem asi minutu. Dave byl hodně vystresovaný, tak kopnul do dveří. Dveře vyletěly z pantů. V pokoji nikdo nebyl. Z okna byl spuštění provazový žebřík.

Mamka zavolala policii. Terry a Lili byly pořád nezvěstné. Ve škole jsme se učili jenom tři hodiny. Byla jsem s Jerry u nás doma, když mamce zazvonil mobil. Terry našli mrtvou v komůrce vedle kabinetů. O Lili pořád nikdo nic nevěděl.............................


POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.