crazy blog

crazy zajímavosti: život na jiných planetách

Naz:Dar!

Ahoj, je tu další díl crazy zajímavostí. Doufám že se vám bude líbit. Je to velice probírané téma, tak můžete napsat svůj názor do komentů.



Zatím nemáme důkaz o existeci života na jiných planetách.  Někdo tvrdí, že viděl mimozemšťany, nebo byl dokonce unesen.Všechny prvky života dělají planetu zemi jedinečnou. Je nepravděpodobné, že by někde jinde byl život. V budoucnosti by měli být hotové dalekohledy, které jsou schopné život na jiných planetách vyhledat. Také pravděpodobnost příletu mimozemšťanů na naší planetu je velice nepravděpodobný.  I kdyby letěli z nejbližší hvězdné soustavy, z Alfa Centauri, by tu byli při rychlosti světla až za 4,3 roku. Jednou se v Japonsku konala soutěž , kdo zachytí signál z vesmíru. Dva muži slyšely půl minuty podivné šustění a možná mluvu. Jeden z nich se ovšem začal moc nahlas radovat a signál se přerušil.


Doufám že se vám něco líbilo a dozvěděly jste se nové věci. Čtěte prosím i další díly crazy zajímavostí.

Naz:Dar!

Komentáře

Enie123(Wolf Essence)

To s tím že jinde by nešel život je blbost smajl

Edit 16:25: ,,Všechny prvky života dělají planetu zemi jedinečnou. Je nepravděpodobné, že by někde jinde byl život." S tímto nesouhlasím i jinde může být život a nemusí tam být všechny prvky života naší Zemi... smajl

Enie123To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.