CRAZY B.L.O.G

Top 5 rad ke zlepšení hpd

Ahojky!

Dneska tady mám článek, který jsem ještě neviděla ( jo, možná to bude tím, že se na ostatní blogy nekoukám)

Tak se hezky usaďte, přineste si čajík a čtěte! :3


1) Co dělat se zvířaty, které se vylíhnou?
No... Když se tak zamyslíte, se zvířaty co se vylíhnou z vajíček už prakticky nic dělat nemůžete... Jedině si je prohlížet v album, což přiznejme si, moc neděláme. Ale co takhle, kdyby jsme si se zvířaty mohli nějak hrát? Dále se o ně starat? Kupovat jim oblečky? Vychovávat je? Podle mě by to mohlo být super!

                                               


2) Testy

Pokud dobře vím, testy na hpd.cz mohou dělat pouze ti, kteří u hpd.cz pracují. Myslím, že je tu spousta lidí, kteří také chtějí také nějaký ten test udělat... Co vy na to? Máte nějaký nápad na test?


3) Lepší hry

Tyhle hry nemyslím jako ty, které hrajeme... Ale ty, co se dělají u vajíčka. Schválně, koho baví jen ty obyčejné hry? Jako lezení hadem? Sbírání kytek? Jako dobře, nějaké to asi baví, ale myslím, že by tu mohli být hry, jako třeba u Poua, které jsou alespoň trochu zábavnější než ty, které se hrají tady.

                                                

4) Komunikace

Ano, psát si tady s někým můžete, ale když hrajete třeba hry, baví vás pořád překlikávat na zprávy? Nebo na klub? Nebo když jen čekáte na zprávu, musíte pořád aktualizovat stránku, aby jste věděli, jestli vám něco nepřišlo. Mohl by tu být live chat, který by se i sám aktualizoval.. Myslím, že by to hodně lidí uvítalo... Protože, chceme dávat např. ig člověku, kterého skoro neznáme jen aby jste si s ním mohl rychleji psát?


5) Herna

Všichni, kdo alespoň trochu znají hpd.cz asi někdy narazili na hernu. Je super, že ji sem dali  a máme alespoň možnost si nějak lépe vydělat peníze. Podle mě je tam těch her ale málo.... Chtělo by to i další hry... Nemuseli být o tak velké peníze, ale chtělo by to ještě něco :))) Vím, že v úkolech můžeme dostávat peníze, ale musíme mít celkem velký skóre.... Takže zjednodušeně... Chtěli by to další hry :)))


To by bylo vše :)) Jestli by jste chtěli další nápady do hpd.cz tak napište  !! :))

A teď už jen dát PUBLIKOVAT.

                                                                                                                                        Karamela10




Komentáře

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

V podstatě dobrý, řekla jsi věci, které by se opravdu dali zlepšit. Ale ono tohle hpd není klasická sociální síť, takže z těma zprávama je to prostě takhle. každopádně, když už tu ta možnost je, tak proč nemít možnost klasického chatu, žejo?
S těma eggies souhlasím, jen se to vylíhne a co pak? Máte obrázek v albu...
S tou hernou rozhodně souhlasím, hrozně rychle o to člověk ztratí zájem a možností tam moc není. jinak rad jak vylepšit hpd je spousta, takže jestli tě něco napadá, napiš další smajl

PsychoušekTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Kecka128VIP(Girl´s Dream)

Lizy: přesně psala jsem článek a trvalo to fakt dlouho už jsem to skoro měla,ale omylem jsem klikla vedle a musela jsem to začít psát od začátkusmajlsmajlsmajl
A pak jsem na to stejně dostala jen jedno plusko takže ...

Kecka128To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.