CRAZY B.L.O.G

Z mého deníčku #1

Ahojky!

Rozhodla jsem se napsat tokový příběh...

Užijte si :3!


8. 9. 2017

  Okej... Je teprve druhý týden školy a naše škola se rozhodla jet na školu v přírodě. Jo... jedeme celá škola. To ale není nic proti tomu, že s námi mám jet ještě úplně cizí škola, kterou znají jen učitelé....

 

  " Sendy? Už jdeš? Přijdeme pozdě! " volala na mě máma přes půl baráku. Bože... vždyť odjíždíme z parkoviště, který je pod domem. Stačí jen seběhnou kopeček... " už jdu! " odpověděla jsem konečně mamče. " Máš všechno? A co mobil? " To řekla moje starší sestra Tora. Bez mobilu by nepřežila ani den. A to bez legrace. " Jasně že mám.. " Nemám ho sice k účelům stejným jako Tora.. jen abych mohla volat domů. 

  

  Na parkovišti to znělo jako někde na trhu... Najednou jsem zaslechla Verču. " Čus Sendy! Tak co? Těšíš se? " Na to se ptala hodně často.... " Jo, docela... Jen mě štve že s námi jede úplně někdo cizej! " To jsem jí asi nemusela říkat. Většina školy to tak má taky. " No jo no... učitelé musí vymyslet něco extra... " To byla pravda... Učitelé nemůžou nechat něco nezajímavého. 


  Když jsem se rozloučila s rodinou pospíšila jsem si do busu. Vím že máme odjíždět až za deset minut, ale i teď byl bus docela plný. 

  

  " Tady je místo! " To na mě volala moje druhá bff. " JÉÉÉÉ!!! Nazdar Mony! Ty si mi držela místo? " Hned jsem litovala že jsem se zeptala. " Néééé asi. Držela jsem ho vzduchu... vypadni.. " pronesla ironicky, ale docela hnusně...



A teď už jen dát PUBLIKOVAT.

                                                                                                                                                    Karamela10



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.