blogmaster...

Pizza challenge!!! Dá se to jíst???

Ahoj jak se máte?? No to zase jindy ale ted k věci. Chtěla jsem vás normálně pozdravit, ale to nešlo tak jdeme prostě dál. Dnes tu je nový článek. Ale o čem?? No dneska jsem byla u své kamarádky Verči a tak nějak jsme nevěděli co dělat. Tak mně tak napadlo proč by jsme si spolu neudělali pizzu?? No ale aby to bylo zábavnější tak jsem navrhla pizza challenge (ano vím že to si potom na té pizze nepochutnáme, ale tak co??) Zároven sem si uvědomila že by na tohle téma nebyl špatnej článek. Tak to je to potom už vůbec super. No ale co Verča?? Jasně že souhlasila-což bylo super. No a tak jsme se převlékli, vzali si peníze a hurá na nákup. Šli jsme do nejbližšího obchodu a taky jsme si mysleli že tam nebude moc lidí. Šli jsme do BILLY. Jako 1. jsme šli hledat nějaké těsto nebo tak něco a vzali jsme listové těsto.

Pak jsme koupili ještě nějaké věci které jsme doma neměli. Když jsme došli domů umyli jsme si ruce a připravili věci na pizzu. Jako první jsme si vzali plech, dali na něj pečící papír a potom jsme tam rozložili listové těsto. Celé těsto jsme polily protlakem. A na těsto jsme nožem udělali slabě čáru na rozdělení půlky. No a pak už jsme si jen napsali 20 ingrediencí na lístečky a dali do mističky.INGREDIENCE: chipsy Bohemia-paprikové, čokoláda-oreová, sýr-eidam, šunka, banán, nutela, sardinky, ananas v konzervě, cereálie, marshmallow, brusinková paštika, jojo-kyselé rybyčky, bílý jogurt, lentilky, šlehačka, ovesné vločky, bazalka, sojová omáčka, skořice, pizza koření. Tak ted už bylo vše připravené a dali jsme si kámen nůžky papír ted aby jsme věděli kdo má začít. Já jsem dala nůžky a verča kámen tak jsme začínala já. A ted už sahám po prvním lístečku a otevírám ho. Baf!! No a na lístečku jsem měla napsáno bílý jogurt. Hmm bílý jogurt a protlak nevím nevím. Tak jsem tam ten jogurt rozmazala pokračovala Verča. Ta si svojí půlku posypala skořicí jelikož si ji vylosovala. No a potom jsem byla na řadě zase já. Jasně po 2. jsem si vylosovala čokoládu tak teda super. (a ted to trošku zkrátím)

Verča: banán, Já: ananas v konzervě, Verča: lentilky, Já: brusinková paštika, Verča: ovesné vločky,   Já: pizza koření,  Verča: nutela, Já: bohemia chipsy-paprikové, Verča: šunka, Já: cereálie,  Verča: sýr,  Já: jojo- kyselé rybyčky, Verča: bazalka, Já:sardinky  Verča: sojová omáčka,  Já: šlehačka,  Verča: marshmallow


Tak a dali jsme do trouby  na 10 maximálně až 12 minut.  A po tolika minutách jsme pizzu vyndali. Hurá!! No abych řekla pravdu nevypadala zrovna nejlíp. U mně na té pizze asi nejhůře vypadala ta čokoláda. No ale jíst se nám to nechtělo ale je to přece chellenge tak jdeme na to. Ještě jsme si pro jistotu připravily kbelík. Verče se do toho vůbec nechtělo vážně to divně smrdělo. No a tak jsme to ochutnali Verča to na 1. kousnutí nezvládla a tak si kousla ještě jednou a snažila se to spolknout. No a já??? Já když jsme si s Verčou na poprvé kousli tak jsem si vážně myslela že to nesním opravdu to nechutnalo dobře. Ale co?? Jo spolkla jsem to a na to jsem vypila asi půllitr vody, abych to zapila.Takže jsme to nakonec obě nějak zvládli ale ůplně to pizzu vidím před sebou i ted. No a dalo se to jíst? No tak snědli jsme to takže jo. (celou tu naší půlku jsme nesnědli ale každá kousek). Jako bylo to fakt hnusné ale sníst se to dalo nebojte neotravíte se potom.


No a to by bylo vše snad se vám článek líbil. Vím že challenge se takhle nepíší ale natáčí no ale chtěla jsem napsat něco jiného a ještě když jsem to dnes zkoušela.( prominte ale nevím do jaké kategorie tento článek zařadit tak se vám omlouvám). A uvidíme se u dalšího článku tak ahoj. Pozdravuje vás všechny Verča (ona ví že z toho potom napíšu článek). Hezký zbytek dne. BLOGMASTER

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.