Save Me!
Hra - Save Me!
Video se načítá
 

Blog o všem možném

DIY- vlastnoručně vyrobené kryty na telefon

Ahoj, vítám vás u dalšího článku. Tento článek je volné pokračování tohoto článku.

Tento článek se vám líbil, tak jsem se rozhodla udělat pokračování.

Panda

Tento kryt je hodně oblíbený a tady je jedna varianta na vyrobení. Budete potřebovat 30g silikonu a 50g kukuřičného škrobu + akrylové (temperové barvy).  Já bych tento kryt asi udělala víc "cute". :33 Ale tohle je jen inspirace.


Gingerbread men

Ehm..aha to je na Vánoce...No to je jedno, prostě mám ráda gingerbread meny /ehm...tento tvar existuje??/....Ale zase bych ho udělala více "cute". /hele koho zajímá co by jsi víc udělala cute/ Poměr na hmotu je stejný.


Oreo sušenka

Na vlastní nebezpečí!!! Riskujete, že Vám někdo sní mobil :D.Tento kryt je dělaný jako flip kryt (zaklapávací), ale já bych klidně udělala jen na zadní stranu/eh tvoje vyjadřování/. Budete se divit, ale tohle by víc "cute" neuděla. I když...radši nic.


R2-D2

Milovníci Star Wars určitě ví, já ale mezi ně nepatřím. Ale vypadá to celkem vtipně a hlavně nedělám ty články pro sebe, ale pro vás♥. Poměr na hmotu obět stejný. Tohle bych ale fakt víc "cute" nedělala.


Pusheen

Tento kryt si myslím, že se vám bude líbit ze všech nejvíc. No, kdo by nemiloval tlustou, roztomilou kočičku?Navíc ten kryt skoro nezavazí. Poměr stejný /ty jsi fakt inteligentní, nešlo napsat, že je všude ten poměr stejný?/samozřejmě že šlo, ale to bych musela používat mozeček, že/ 

Jo, já jsem zapomněla napsat, že bych to udělala víc cute.

Takže tohle by bylo všechno. Doufám, že se Vám článek líbil, neštvala jsem vás s cute. Budu ráda za každý komentář a plusko.

Malá novinka: Budu se snažit dávat články každou středu a pátek. Nevím, jestli to budu stíhat, ale doufám, že ano, díky konceptům totiž můžu dělat víc článků a pak postupně zveřejňovat.Také vás prosím, abyste "informace" napsané kurzívou nebrali vážně. (že bych tohle celé napsala kurzívou a pak kašlala na články? To rozhodně NE!)

Mějte se hezky a ahoj.




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.