Blog o ničom

Jsem Zpět! |

Annyeonghaseyo!

Ano, slečna Líná se rozhodla napsat článek. Kolik to je co jsem nic nepsala? Rok a půl? A myslím, že asi rok z toho jsem nebyla aktivní v celém HPD.

Za prvé, neměla jsem čas - škola mě požírala zaživa a po škole jsem neměla chuť sedět při počítači nebo mobilu. Za druhý, jsem děsně líná (jako fakt děsně). A když nemám inspiraci na psaní a nebo si s někým nepíšu, tak jako fakt HPD ani neotevřu. Taky bych mohla připomenout, že moje aktivita ve skupinách je děsná. 

No nic, jsem zpátky a budu se snažit být aktivní (A možná to zase vzdám, pff). (to bych nebyla já)

Když už jsem začala psát tenhle článek, tak se už rozepíšu o hovadinách mám v hlavě.


Co se Vám líbi víc? TikTok nebo musical.ly?

Já mám už fakt pocit, že Čína ovládne svět, pff (Pokud se to už nestalo). Každopádně ta aktualizace musical.ly je příšerná. Podle mě. Mě už se nelíbí jen ten název TikTok. Celej musical.ly je méně barevnej, já nevím, nelíbí se mi. Dle toho co jsem slyšela, musical.ly koupila Čína. 

R.I.P musical.ly. 

[Unsupported element format]                                                                                     

Kde mám sledovat ANIME?

Ano, ještě jsem se toho nevzdala. (OtakuForever) Opustila jsem skupinu ANIME (ale asi se tam vrátim), takže nevím moc nových věcí a kde se mám koukat s českýma titulkama. Jelikož teď zrušili kopu stránek kvůli tomu že byl-tuším-zákon-o-tom-že-to-není-legální. Nvm. 


Pro fandy k-popu

Jsem jediná která totálně šílí z BTS Idol? A nejenom z toho, ale i z duetu  s Nicki Minaj. Plus mě k tomu děsně překvapuje G-idle. Pomoc.


 

         Každopádně to bude všechno, Annyeoong!


    

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.