Blog o ničom

Magic school 1 První školní den

Ayia! Zde je další článek. Předtím sme se zeznámili s postavami,a teď jdeme na příběh.


Charlotte: Vidím Lolu! Pomoc!

Já: Charl,nemysli na ní.


Začátek školy! Co to zas bude? Julie celá v napětí myslela jen na Alenu a Vanessu. Nepotkala se s ními celé prázdniny! Julie se probudila v 6:30 ráno a ihned na sebe hodila oblečení. ,,Mamí,jdu do školy!" Julie stlačila rýchle kliku na dveřích a odešla. Venku už čekala na Vanessu a Alenu Lilien. ,,Juli! Tady si!"

Křičela na ní Vanessa už z dálky. ,,Vaness,kde je Alena?" ,,Ještě se nedostavila.Nevím:"  ,,Počkáme na ní. Určitě každou chvíli přijde."Po púl hodině ještě pořád nepřicházela. ,,Já si myslím,že má asi rýmu nebo něco takovýho. Jdeme!" Skonštatovovala Vanessa a šla. Nebyla sem si jistá. Nejdřív sem šla pomaly,no pak jsem se spamatovala. Přišli sme do školy a šli do naší třídy. Alena tam už byla a křičela.,,Julčo,Vaness,máme jít do  susedské školy." Julie se roztřásla. ,,Dávejte bacha! V té škole se čaruje!"  Vystrašil jich Martin. Julie byla ještě víc nejistá. ,,T.t.ak jd..eme..." Alena a Vanessa se však na čarování těšily . ,,Ano!" Vanessa byla víc než ráda že zmizne s této obyčejné,netalentované školy.

Přišli před velký zámek. Alena Lilien a    Vanessa byly tak nedočkavé,když se jim otevře malá bránička do školy. Nad zámkem bylo zamračené a šlehali blesky.

Malá bránka se otevřela a všechny tři šli na chodníku ke zámku. V oknách se svítilo a bylo z nich slyšet výkřiky čarodějnic. Když vstoupili do zámku,všichni se na nich koukali. ,, Promiňte,nevíte,kde patříme? Měla vám to řeknout ředitelka naší školy." Začala Julie,pořád s nejistotou. Všechno to řekla ředitelke čarovné školy.

,,Ahá,vy ste lidé,tak já vás tady vítam,budete se muset přizpúsobit našími zvyky. Nebojte se, paní učitelka Samandra Kájková vám to vysvětlí. A ukázala na pláně školy,do jaké třídy pojedou...

Pokračování příště.




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.