Blog jedný holky

Názory na vás

Ahoj,

dneska tady máme Názory na vás. (Fakt originální) No nic, vím že toto má na blogu každý, ale chci abyste věděli jaký mám já názor na vás. No, máme tady deset lidí, na které vyjádřím svůj názor. Ok, no, po tomhle článku mě asi polovina hpd bude nenávidět, ale ještě je tu ta druhá půlka, takže je to v poho.




Naty a Kája                                                            

Takže, hezky od začátku. Tebe jsem kdysi (asi před půl měsícem) ani moc nemusela, a myslím že ani ty mě. No, ale hodně se mi líbí tvoje příběhy a tvůj blog. Obdivuji, jak dokážeš být tak hodná na lidi kteří tě kritizují, nebo tě nemají rádi. Ale co na tobě obdivuji úplně nejvíc, je to jak dokážeš napsat dlouhý komentář nebo článek, a že se umíš vyjádřit tak, že to pochopí každý. Spolu si sice nepíšeme, ale komunikujeme spolu přes její skupinu Fazole (doporučuju, je tam sranda). Jsi hodně kreativní, a užíváš si života. Máš super nápady a jsi fajn holka.



Canis                                                                    

Takže upřímně; tebe teda moc neznám, ale už jsem o tobě někde slyšela. No, ty se mi strašně pleteš s Katniss123, no máte podobná jména, a ještě ke všemu se vyslovují skoro stejně. Nevím proč, ale strašně se mi líbí tvoje profilovka. Připomíná mi to jako že každý má své dvě půlky, hodnou a zlou. A máš hodně ráda vlky (jako já (to odpovídá profilovce)). Protože se neznámé, tak toho o tobě nemám co říct, ale určitě se jednou staneš jednou z mých nejlepších kamarádek.



Natule Vrtule                                                         

Ty jsi super holka! Máš dobré nápady, a jsi vtipná. Sice si nepíšeme, ale nějak se mi zdá že jsme spolu v kontaktu. Už podle přezdívky mi připadáš  jako energická holka, která má ze všeho zábavu, a celkově je super holka. Už vím! Ty jsi přece v mém příběhu (skleróza). Jojo, tak už vím odkud tě tak znám! Ale teď zpátky k tomu. Připomíná š mi vrtulník XD. Nebo holku, co má na hlavě vrtuli. Ty jsi velice přátelská, a to je asi tak všechno co jsem chtěla říct.


Sorry XD

Layla1Musa2Flóra3                                                                                          

Ty máš ale těžkou přezdívku, ani nevíš jak dlouho mi trvalo než jsem to napsala správně! No hele, tebe moc neznám, ale něco mi říká, že to je něco z Winx ne? Asi jsi jejich fanynka. No o tobě jsem už tady někde slyšela, občas někde napíšeš komentář, nebo se někde zřídka objevíš. Layla a Flóra byly kdysi taky moje oblíbené postavy! No vidíš kolik toho máme stejného! Ale připadáš mi jako holka která se nebojí říkat svůj názor, a je upřímná.



Hermiona2006                                                      

Další dívka s kterou je sranda, má smysl pro humor, a je prostě super! Máš ráda Emmu Watson stejně jako já a taky Harry Pottera, což já taky. Ty jsi taková tichá dívka, která tady někde je, občas se někde ukáže, ale jinak tady moc není. Sice jsme si psaly jenom ahoj a ahoj, ale určitě jsi super a někdy mi napíšeš i něco jiného. Tebe mám na hpd moc ráda, a patříš k mým kamarádům. Jak jsem říkala, jsi vtipná, a určitě si s ní někdy pokecejte, nebudete toho litovat!




Cupcakes a muffiny                                                         

Ty jsi jedna z mých nejlepších kamarádek. Jsi super, milá a laskavá, a vždycky pomůžeš. Taky jsi patřila k prvním lidem které jsem tady potkala. Vždycky jsi mi poradila, a naučila jsi mě vkládat obrázky do komentáří v skupině. Občas sice něco nepochopíš, ale jsi fajn kamarádka. Někdy bych chtěla zkusit nějaký tvůj upečený muffin. Určitě musí být vítečný! Obdivuji že umíš vařit, já si neumím udělat ani popcorn! No, jsem to ale šikulka že =). No nic, jsi fakt suprová!



katerina-vockova                                                                                                 

Další z mých kamarádek! S tebou je zábava, hezky vysvětluješ a jsi milá a hodná. Kdysi jsem si s tebou psala, pamatuješ? Ale píše se s tebou dobře. Vždycky odpovíš něco zajímavého, a nepíšeš jenom: ahoj, jak se máš? Nebo: Ahoj, co děláš?. Určitě si s ní někdy pokecejte! Ale podle přezdívky jsi mi vždycky připomínala oči =D. Ale ukázala se z tebe milá a příjemná holka. Děkuji.



Gaia                                                                         

Tebe taky skoro vůbec neznám. Ale máš zajímavou přezdívku. Roztomilou a zajímavou. Připomíná mi čokoláda Geishu (myslím že se to tak píše). Už mám zase hlad, že. Jakože, ne že bych tě neznala vůbec, ale nijak spolu nekomunikujeme, ani nic. Ne že by mi to vadilo, to ne, ale už jsem o tobě někde slyšela. Občas někam napíšeš komentář, nebo něco připíšeš do síně. Ale přesto tě moc neznám, ale připadá š mi jako pohodová holka. Určitě jsi milá a hodná holka, a budeme si rozumět. 



Pištík                                                                                                          

Ty jsi mi vždycky připadala jako ukřičená holka, které se nic nelíbí, což samozřejmě nebyla pravda! Nikdy neposuzujte člověka podle přezdívky! Ty jsi milá, hodná, přátelská a nápaditá holka, kterou napadají ty nejlepší nápady. Tebe mám moc ráda a patříš k mým nejlepším kamarádkám! Líbí se mi moc tvoje profilovka, ani nevím proč, ale prostě líbí. Doufám že si někdy ještě napíšeme, a budeme v kontaktu.



Sonata                                                                                                       

Tak tebe už vůbec neznám. Jo, někde jsem o tobě slyšela, občas tě někde zahlédnutí, ale jinak nic. No, ty mi připomínáš nějakou sklatbu, nebo nějaké noty. Není náhodou sonáta nějaký druh sklatbu, nebo tak něco? Ale pamatuju si že jsem něco takového někdy hrála. Zpět k tobě, máš hezkou profilovku. A zajímalo by mně proč se jmenuješ zrovna takhle (Lizy si prostě nedá pokoj). Ale fakt by mně to zajímalo =D. Takže Sonato, tebe sice neznám, ale přijdeš mi jako milá a sebevědomá holka, co si jde za vlastním cíle. 



Tákže, to je konec dnešních názorů! Dík holkám které se přihlásily, a pokud chceš být zrovna ty v příštím díle, nezapomeň napsat dolů do komentářů. Přeji krásný zbytek dne, užijte si velikonoce, a ať vás nebolí zadky jak mě!


Mějte se Lizyovsky!

Komentáře

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Nice ..Já tu nejsem //Ale jako nevadilo by mi kdybych byla příště // ..
Takže moje reakce na sebe :,,Je úplně hloupá ..Moc mluví o jejich oblíbených věcech.."

Ne vtip smajl.. Samozřejmě hrozně inteligentní no..Hlavně že mám 4 z fyziky..
Oops ..
Ne vážně jde jen o vtip.smajl

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pištíkVIP(Potterheadi sem!)

Uf, jsem ráda, že už si o mě nemyslíš to co předtím.smajl jsem moc ráda, že jsi změnila názor. Já, že patřím k tvým nejlepším kamarádkám? Tak to moc, moc děkuji. Taky děkuji, že si myslíš, že mám super nápady. Jo, přezdívka je po křečkovismajl teď bych si ji nejraději změnilasmajl Taky doufám, že si třeba napíšemsmajl

BTW: profilovka je logo jednoho českého zpěvákasmajl
Ještě jednou děkujismajl

pištíkTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Layla1Musa2Flóra3VIP(♡ Twilight Games ♡)

Supr. Abych pravdu řekla, účet jsem si založila v roce 2013, tehdy jsem se za Winx vydávala. Jak mi je teď z toho trapně! Ale v pohodě. Pokud bys náhodou narazila na zkratku L1M2F3 tady na hadu prdícím dlouze, nebo na .io hrách, jde o mě smajl
Kéž bych se v realitě projevovala stejně jako na netu. Být tak nebojácná!

Layla1Musa2Flóra3To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lizy(Každý den, s úsměvem :)☀)

cupcakes a muffiny: Děkuji ti. Když jsem naposled dělala popcorn, tak jsem nechala ten sáček otevřený, a celý se vysypal, a kdyby mě mamka nezastavila, tak už máme rozbitou mikrovlnkusmajl. Jsem fakt šikulka.

LizyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.