Blog jedný holky

Jak holky z hpd.cz přišly k svým přezdívkám

Ahoj, vždycky tě zajímalo jak si některé holky vymýšlí přezdívky? V tomto článku se dozvíš jak na ně přišly, nebo jak se chtěly jmenovat. Jdeme na to!


Lizy (Já)

Když jsem se přihlašovala na hpd, chtěla jsem mít přezdívku Vali. Jenže ta už byla obsazená. Tak jsem zadala Valča, jenže zase: Tato přezdívka už je obsazená. V přezdívce jsem z nějakého důvodu nechtěla mít čísla, takže když mi to napsalo že si mám zvolit přezdívku Valča22, odmítla jsem. A pak mě napadla taková blbost jako Me_Lizy. A to bych nebyla já kdybych se tady nezaregistrovala pod tímto jménem. Ale pak mi to přišlo jako blbá přezdívka, tak jsem to zkrátila na Lizy. A pod tímto jménem mám tenhle účet.



shairadarkmoon

Já jsem chtěla být Shaira Darkmoon, jenže moje mladší já nenapadlo, že může dělat mezery...


  • Tvoji přezdívku si prostě nemůžu zapamatovat xd.
  • Tvoje přezdívka v překladu je... Shaira Tmavý měsíc?


Fixa

Zcela náhodný předmět, který jsem viděla...
Jaksi malé fixe nenapadlo, že tu přezdívku každý uvidí a že zde bude tolik let.


  • Zrovna vidím počítač. Moje nová přezdívka je počítač!
  • Ale mě přijde přezdívka Fixa hezká.


Natule Vrtule

S kámoškou ve školce jsme si říkali Natule ale mě to přišlo moc suché a jelikož jsem retardovaná jako vrtulka tak jsem si dala přezdívku Vrtule. Natule Vrtule


  • Vrtulka. To je roztomilé.
  • Mě nepřijde že by Natule bylo suché...
  • Ale jo, tvoje přezdívka na tebe sedí = ).


Just Emma

V dobe, čo som objavila túto stránku som mala veľmi rada jednu hru, ktorá sa volá Doki Doki Literature Club. V hre bola jedna postava, ktorá vymazala ostatné, nakoniec si ''hovorila'' Just Monika (Iba Monika). Moniku som mala naozaj rada a ja sa volám Emma, tak som to skombinovala a nazvala sa Just Emma. A zapáčilo sa mi to, tak som si to tak nechala. 


  • Tvoje přezdívka se mi hodně líbí.
  • Všimla jsem si že je tady i jedna uživatelka Just Monika. To má asi podle toho, ne?
  • V překladu je to Prostě Emma. Zajímavé.


Simka 333

Nejsem si už úplně jistá, ale myslím si, že má přezdívka vznikla takto:
"Hm, chci aby mi všichni říkali Simko, je to super přezdívka. Hm, hele, hpd.cz, co to je? Asi se zaregistruju, jsou tu super testy. Jakou přezdívku? Hm, Simka, 100%, ale co takhke k tomu přidat mé oblíbené číslo? Simka 333? To zní super :3"
a teď bych si tu přezdívku nejradši změnila.


  • Všimla jsem si že na hpd jsou dvě Simky.
  • Myslím si že každý by si rád změnil přezdívku.


Pištík

Heh, tenkrát jsem byla mladší a taky blbější. A měla jsem křečka, kterého jsem měla hrozně ráda, jmenoval se Pišta. Na hpd jsem chodila dlouho, kvůli testům a pak jsem si řekla, že se zaregistruju. Přemýšlela jsem nad jménem a protože mi na rameni zrovna seděl Pišta tak jsem si řekla, tak se budu jmenovat po křečkovi. A bylo to. Tak vzniklo jméno Pištík.Teď bych si ho s chutí změnila.


  • Pišťa? To je hezké jméno.
  • Trochu mi připomínáš piškot.
  • A jo. Já bych si taky ráda přezdívku změnila.



Naty a Kája
My jsme ho původně zakládali sestře, ale počítalo se i se mnou. Měl být společný a mamka přišla s Naty a Kája. Kdybych to mohla změnit, tak to změním okamžitě. Bohužel to nejde. -_-


  • Chodí sem taky někdy Naty? Zdá se mi že tady jsi pořád jenom ty Kájo.
  • Taky mě to štve. No jo, jenže kdyby sis změnila přezdívku, možná by tě někteří nopoznali (Aneb, Lizyny super vysvětlovací schopnosti).



IntieCake

Přezdívek jsem měla hodně.. řeknu ty nejdůležitější. Jedna vznikla od mých iniciálů, druhá byla polo-elfské jméno (aneb používání jenom písmen které zní měkce), třetí byla zkrácenina první a moje oblíbené číslo (tahle nikdy nebyla na HPD) a moje momentální vznikla když jsem hrála nějakou io hru a nechtěla, aby mě někdo poznal, takže moje myšlenkové pochody vypadaly nějak takto:
"Přezdívka.. sifoehiabd *boží zásah*.. Intie? Introvertní.. koláč. IntieCake."
Pokud někdo najde všechny moje přezdívky, dostane fiktivní sušenku.


  • Hledat tvoje přezdívky se mi zrovna moc nechce...
  • Sifoehiabd? Tak moje nová přezdívka je... Ishdjsmsbownsb!



Evi Bj.

hrála jsem my free zoo a tam jsem se jmenovala eva bj (podle myho realnyho jmena :d) ale pak mi to prislo strasne tvrdy a tak jsem dala evi bj a dala jsem tam tecku nvm proc :d a chci to zmenit jelikoz je to komplikovany :d no to bych si tam ted dala naky: MILUJUBTS nebo tak neco :d


Jé, my free Zoo jsem taky hrála!

Pořád používáš toho samého smajlíka :d.




buble

Buble jsem si zvolila, protože mi to znělo podobně jako moje křestní jméno (ne, nezní to podobně, pouze to začíná na stejné písmeno, ale moje mladší já si to myslelo =D). Ale hrozně mě štve absence toho double b =D ale bylo mi cca 10 když jsem si tenhle účet zakládala a moje tehdejší já prostě nenapadlo si to alespoň zkontrolovat =D.


  • Tvoje přezdívka mi připomíná bublinu.
  • Takže... Ty jsi měla mít přezdívku Bule?

kusik

Když jsem byla malá tak jsem kousala tátu (Jakože proč ne) a on mi říkal kusik. Nó, po roce jsem našla tuhle stránku a já jen: "Tatííí, našla jsem nějakou stránku! Zaregistruješ mě sem?" Nó, když se tam objevilo že: Zadejte vaší přezdívku nebo tak něco, tak začala řeč o pojmenovávání: "Tak jak tě pojmenujeme?" "Co já vím, třeba Sviňa 864" "Tak jo" A začal to tam psát ale potom řekl "Ne! Budeš kusik!" a tak se na to přišlo. Teď se mi ale kusik moc neříká, spíš Eda.


  • Jéj, já jsem zase Kousala bratra!^^
  • Eda? To zní jako kluk. Ale nic ve zlým.




Nati.hor

No,mé malé já trochu zapomnělo na to,že existuje nějaká ochrana soukromí a tak sem přemýšlela nad zkrácením mého jména-které mimochodem zní Natalia Horalkova.Tak mě napadlo nati.hor tak sem to tam plácla.Pár týdnů sem si připadala jako bůh,ale pak mě začaly nějaké holky hejtovat že sem jenom malý 'kid' který neumí česky,tak mi až potom došlo že to byla pěkná kravina se tady dát jako nati.hor protože u vás by to správně bylo naty.hor,ale v té době sem poprvé začala takhle komunikovat s cizími Čechy.Co já bych dala za to abych svoji přezdívku mohla změnit.


  • Já si vždycky myslela že tvoje přezdívka má něco společného s hory xd.
  • Ale nekomunikuješ tady jen s čechy. Jsou tady i Slováci :D.


Layla1Musa2Flóra3

Tehdy mi bylo devět let. Dnes mi je čtrnáct. Šíleně jsem zbožňovala WINX. Teď je mám taky ráda, ale ne tak fanaticky. Tyhle byly mé nejoblíbenější. Nakonec jsem se rozhodla, že si na profil napíšu zkratku L1M2F3 a kdo ji chce používat, napíše přezdívku zkráceně. Dnes bych se asi pojmenovala Lidy_Ravenclaw


  • Jéj, já taky zbožňovala winx. 
  • Ravenclaw už tady myslím je ne?



okureček

Nezačalo to registrací na hpd, ale registrací na dobyvatela. Tenkrát jsem furt přemýšlela, co si dám za přezdívku. Prvně jsem chtěla něco s mým jménem, ale pak jsem si tak řekla, že by si mě nikdo moc nepamatoval, a že by to chtělo něco "vtipného" nebo aspoň neobvyklého. Tenkrát tam byla hodně známá přezdívka "naběračka", a mně to přišlo vtipné, a tak jsem přemýšlela, že bych si mohla něco takového taky dát. Prvně jsem přemýšlela nad kuchyňským náčiním (padla tam vařečka, mixér apod.), ale pak jsem si řekla, že by to nebylo originální, a tak jsem přeskočila k zelenině a první mě napadl okurek. A z toho vznikl okureček. A pak u registrace na hpd to bylo jasné. smajl Tu přezdívku jsem používala hrozně moc a dokonce mi tak i pár spolužáků říkalo. Teď už teda používám jiné přezdívky, ale okureček stále zůstavá v srdci. 


  • Mě to vždycky přišlo jako roztomilá přezdívka.
  • Kuchyňské náčiní? Já bych mohla být... Pánvička! :D.

[Unsupported element format]

Gratuluji těm kteří se dočetli až sem. Jinak taky děkuji holkám které napsaly. A jak jste ke svým přezdívkám přišy vy? Pište do komentářů. Snad se vám článek líbil.



Mějte se Lizyovsky!



Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

V realite sa volám Lucia, ale mne sa páčila anglická verzia viac- Lucy. A Lupinová? Nuž, to je asi jasné, nie? smajl Keď som videla Harryho Pottera, Lupin mi hneď prišiel strašne sympatický a aj mne povahovo podobný. Až prehnane podobní. A tak som sa akosi stotožnila pod jeho krv. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.