Blog jedné knihomolky

Svět elfu- 1 kapitola

Vítám vas tady zase na blogu tentokrát tady mám povídku svět elfů, psala jsem jí před 1 a půl, ale pamatuji si jak se všem moc líbil, no snad se bude líbit i vám! .)

Svět elfů-1 část


Dvanáctiletá Marcela se zrovna dívala na svůj oblíbený pořad svět elfů, když v tom zavolala na ní její máma „Běž už spát Marcelo! Ale mami, když je teprve 20:30!Marcelo zítra jdeš do školy! Ale brácha taky nechodí spát tak brzo! On už je velký,,!
Marcela zhasla televizi a šla do pokoje. Než usla tak pozorovala strop nad postelí, který teďˇ osvěcoval krásně měsíc a za pár minut usla. Najednou se probudila v krásné krajině. Byli tam nádherné květiny a taky plno prazvláštních stromů a taky velký vodopád co měl vodu jako vyleštěný křištál.Viděla i domky na stromech a taky v kmenu stromu. Najednou slyšela hlasy " Marcelo tady! Marcelo! Marcela se otočila a uviděla dvě elfy, vypadali jako její dvě nejlepší kamarádky Hana a Jana . V hlavě jí v hlavě ji vířilo plno otázek" Jak znají její jméno a proč jsou Elky a vůbec kde to je? 

Ahoj Marcelo! Řekly Jana a Hana. V hlavě měla Marcela plno otázek, ale zeptala se jen na jedinou otázku. Proč vypadáte jako elfky? " Marcelo špatně ses vyspala? Vypadáme jako ty Marcelo,,! Marcela se na sebe podívala a vážně vypadala jako ony, měla na sobě Černou čelenku, Červené šaty a krásně učesané rozpuštěné vlasy. Obě dívky Marcelu s udivením sledovaly, jak se prohlíží, když to Marcela zjistila, tak rychle řekla" Jé no vlastně, asi jsem se špatně vyspala.
Marcela byla zmatená a vystrašená a už chtěla být aspoň sama a tak řekla: Tak se teda mějte já už musím! A otočila se a šla dál, ale najednou uslyšela, jak na ní ještě Jana volá „Marcelo, ty jdeš na proslov královny Eleonory Sietrix?
Ano jdu odpověděla Marcela, sice ani nevěděla, co nebo kdo je to ta královna Sietrix, ale přesto řekla ano, protože už vážně měla všech po krk a chtěla být sama od všech co nejdál a nejlépe vlastně od celého tohoto divného světa.
Tak to je super Marcelo, my tam jdeme taky, tak to předpokládám, že tam půjdeme spolu, co na to říkáš? Řekla Jana. O můžeme, řekla sklesle Marcela, už ani nevěděla jak se s toho vymotat ať s nimi nemusí chodit, už chtěla být jen doma! Jediné co věděla jistě to, že udělala chybu, že řekla ano. Spolu s Elfky se vydala na cestu. 


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.