Blog jedné knihomolky

Nekonečý příběh - 1 část

Dívala jsem se na západ slunce a poslouchala zvuky oceánu. Cítila jsem jak vlny oceánu omývají břeh a krásně mi chladí chodidla. Přemýšlela jsem o životě " za život jsem zažila 2. světovou válku, mor a bydlela na mnoho místech na světě . Mám nekonečný život, který nevím kdy skončí. Ponořila jsem se do vln oceánu a přede mnou.

Ráno jsem se probudila a do oči se mi draly paprsky slunce a nohy mi omývala studená voda oceánu. Postavila jsem se na nohy a mířila směrem k plážovému domu, kde jsem bydlela. Už jsem skoro byla v plážovém domu, když jsem si všimla stop v písku. Tato pláž byla na odlehlém místě a proto mě zajímalo komu stopy patří. Vydala jsem se za stopami a spařila jsem dívku o kolo dvaceti let. Dívka ležela v písku a její blonďaté vlasy měla rozprostřené kolem sebe a laskavým úsměvem mě pozdravila. Pozdrav jsem ji oplatila dívka se usmála a řekla" Já jsem Katrin a ty? Já jsem Anna odpověděla jsem ji. Zřetelně jsem si ji prohlédla byla krásně opálena, měla dlouhé blond vlasy až po lopatky a květované šaty, které měla ušpiněné. A ty jsi tady spala? Zeptala jsem se se jí a Katrin se rozplakala" Ano spala nemám nikoho, jsem sama a ještě k tomu jsem s Floridy. Dívala jsem se na Katrin s lítostí v tváři a dívala jak jí slzy stékali po tváři. Katrin nechceš se jít ke mně na snídani? Katrin si utřela slzy po tváři a přikývla. Den uplynul jako voda a já jsem s Katrin pozorovala západ slunce, připadalo mi to už dlouho, co se s Katrin znám, ale přitom to byla jen chvilka . Katrin mi přišla něčím zvláštní, ale nevěděla jsem čím.

 

Zajímá tě jak to dopadlo? na http://girl-diy.blog.cz/1704/cwc-1-nekonecny-zivot

najdeš konec 

Ps. chcete ten konec dát tady jako pokračování?


Komentáře

malířkaVIP(Girl´s Dream)

Jenom jeden takový tip - Jedna kniha už se jmenuje Nekonečný příběh smajl Je to docela slavná kniha a je k ní natočený i film, tak by bylo dobré, aby se ten příběh jmenoval trošku jinak smajl

malířkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.