Blog Butterfly340

Top aplikace a hry

Messenger

Popis: Tato aplikace umožňuje komunikaci s vašimi přáteli. Přitom však nemusíte mít účet na Facebooku, což je pro mnohé výhodou. V Messengeru si také můžete posílat mezi sebou fotky, videa či gify. Další výhodou je možnost zakládání skupin, to znamená, že si můžete chatovat ve více lidech.

Mé hodnocení: 10/10




World Chef

Popis: Ve hře jde o obsloužení zákazníků, rozšiřování a zdokonalování vaší restaurace. Hru snad nikdy nemůžete dohrát, protože pořád vycházejí nové updaty na ni. Poslední jsem si stahovala v neděli. Na první pohled se může zdát, že jde jen o další hru z kuchyňského prostředí, ale to je omyl. World Chef má prostě něco do sebe...

Hodnocení: 7/10



Wattpad

Popis: Aplikace pro všechny, kdo rádi čtou nebo si vymýšlejí příběhy. Wattpad vám umožní se dále zlepšovat v psaní, hodnotit ostatní uživatele anebo využívat soukromých zpráv. Také si díky němu můžete najít nové přátele, třeba jako já.

Hodnocení: 9/10





Bubble Shoter

Popis: Ve hře musíte vždy sestřelit všechny kuličky. Přitom však máte jen omezený počet střel. Hra je mimojiné i o logickém uvažování a předvídání situací. Nevím kolik má levelů, ale určitě aspoň 900 určitě. Pořád vychází nové update. Já jsem například v levelu 409. Nemyslete si, že to jde tak snadno. Určitě vám vydrží na několik měsíců...

Hodnocení: 8/10





Hill climb racing

Popis: Tato hra není jen pro kluky, jak se zdá. Hrát ji může každý, kdo má nějakou trpělivost. Na začátku dostanete auto (Jeep) a máte jeden stage (Countryside). Tím, že s autem jezdíte získáváte peníze a za ty si můžete nakupovat další auta, stagy nebo vylepšení (engine, tires, fuel...). K dnešnímu dni je možné zakoupit si celkem 29 vehicles tedy aut a 27 stagů, takže se nemusíte bát, že hru hned dohrajete.

Hodnocení: 7/10


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.