Blog Butterfly340

Oznámení

Ahoj! Jsem tu zase. Tentokrát však ne s článkem, ale s oznámením. Vydala jsem několik článků a prosila jsem vás, ať napíšete nějaký komentář. Bohužel tyto výzvy nesplnil snad nikdo kromě hrstky lidí, kteří reagovali většinou na článek Čtyři odstíny lidí na HPD (povětšinou) svými debilními kecy. 

Je mi to neskutečně líto. Nechápu, proč když si článek dotyčný přečte, tak nezanechá komentář i po výzvě. Tento blog měl být pro vás. A to nejde pokuď nevím, co chcete, když mi nenapíšete, že jsem tam měla chyby nebo nezhodnotíte. Proto jsem se rozhodla, že si založím stránky s blogem. Zatím ještě nevznikly. Datum vzniku bude s největší pravděpodobností zítřejší.

Omlouvat se nebudu, nemáto cenu. Je mi jedno, že to vzdávám sotva po čtrnácti dnech. Možná nějaký článek přibyde, možná ne. Ale to vám je asi srdečně jedno. Chápu, že jsem asi hrozně divná, protože nejsem fan My little pony a nejsem vlhká z 1D, a proto se mi vyhýbáte. Co když má vzteklinu, že jo?

Abych nebyla zlá, nějaká pluska se našla. Těm holkám bych chtěla poděkovat... Loučím se, avšak zdůrazňuji, že ne natrvalo. Občasný článek bude určitě.

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Ahoj Butterfly340,
z toho, že lidé nepíší k tvým článkům komentáře, si nic nedělej, píšeš pouze čtrnáct dní, takže nejsi moc známá. Já jsem se o tobě dozvěděla až dneska. Sice tě moc neznám, ale těch pár článků, které jsi psala (třeba Life is good), mi připadají dobré. Možná bych tam přidala obrázky pro lepší názornost (jestli nevíš, jak se to dělá, napiš mi do zpráv). Máš tam fajn tipy, svůj názor, článek je rozdělený na odstavce... super smajl Jenom si nejsem jistá články Pro mladé spisovatelky, jsi tu chvíli, někteří by mohli říci, že ještě nemáš tolik zkušeností na to, abys mohla psát rady pro začínající blogery.

Ale články mi připadají fajn. Komentáře a plusy začnou přibývat s dalšími skvělými články. Článek musí mít chytlavý název, aby se na něj chtěl čtenář podívat a přečíst si ho, když se mu bude zdát dobrý, dá ti plus a možná tě i začne sledovat. Lidi čtou také články podle plusů, když budeš mít sledovatele, kteří ti budou dávat plusy, je větší pravděpodobnost, že se na tvé články podívá víc lidí a plusů a komentářů bude ještě víc. smajl

Jak si myslíš, že jsem na tom byla já, když jsem začínala? Mé články dávaly smysl a měly hlavu a patu stejně jako ty tvoje, ale pořád žádné komentáře a plusy, plusy dávali lidé článkům s několika obrázky a žádným textem, víc plusů měly články o ničem než moje, se kterými jsem se psala třeba hodinu nebo víc. Ale nevzdávala jsem se, psala jsem víc a víc a teď (po 8měsících) jsem v TOP 50 v sekci spisovatel.

Snad jsem ti trochu pomohla, hlavně se nesmíš vzdávat, i když vím, jak jsou začátky těžké, zejména když ti nikdo nepíše komentáře, dokonce ani negativní! Ale většinou je to tím, že tě moc lidí nezná smajl

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Sagka: Někdy mi tam nejde dát barva písma či vložit obrázek. Nejsem moc technický typ. I s tímhle jsem měla problém.

Dál bych chtěla reagovat na ty články o gramatice. Sem moc nepíši. Moje největší zkušenost se psaním je Wattpad. Nechtěla jsem radit jak psát, bylo to pouze o gramatice na úrovni prvního stupně a rozšíření slovní zásoby.

S tím skončením to nebude zas tak horký. Uvažuji nad tím. Mám hodně aktivit - Wattpad, přátelé, domácí mazlíčky, kytaru... Samozřejmě na to mají i vliv lidé tady. I na Wattu se najdou tací, ale ne v takové míře. BFF mi řekla, ať se tady na to vykašlu a neničím si nervy. Nevím. Ale dík za milý komentářsmajl

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Ale nezamyslela ses nad tím jestli to má nějaký důvod že nemáš skoro žádná pluska ? Tvoje články jsou krátké .... barva písma šedá jak kdyby si psala oznámení úmrtí -_- ... obrázky žádné, články skoro o ničem. Nevím jak ti to mám ještě vysvětlit

josefaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Butterfly340:smajl .... Kdyby ses koukla na mích první dvacet článků tak tam uvidíš negativní odezvy xD takže buď ráda že skoro žádné nemáš. Navíc časem se dostaneš do takové společnosti kde budeš známější a odezev se ti bude dostávat tisíc, uvidíš smajl

josefaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

josefa: O pluska mi nejde. Nekandiduju na bloggerka roku... Jde mi o odezvu. Jinak obrázky dávám, když se to hodí (v jednom článku jsou skoro samé videa), nechci aby to vypadala jako leporelo. Chci je mít na mnou stanovené úrovni. Navíc mi nikdo nenapsal, že si přeje psaní jak duhu. A o to jde! O odezvu!

Jinak dík za commentsmajl

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.