Blog Butterfly340

Combyne

Ahoj!

Vítám všechny, kteří jsou tu ještě aktivní a ochotní číst tenhle článek! :D

Nemá smysl mluvit o tom, proč jsem dlouho nic nenapsala. Na rovinu, tahle stránka je mrtvá a psát pro nikoho, to mě prostě nebaví. Nicméně, tentokrát jsem se rozhodla udělat výjimku a představit vám, posledním duším téhle stránky, aplikaci Combyne.


Tak pojďme na to!


Combyne je aplikace, která umožňuje tvorbu outfitů a jejich následnou prezentaci mezi dalšími nadšenci z celého světa. Je to takový pokračovatel Polyvore. Pakliže jste znali tuhle aplikaci, tak je vám teď vše jasné. V opačném případě mi dovolte Combyne více představit.


Jak to tedy celé funguje?


Pro používání aplikace je nutná registrace, která ale není nijak náročná, vyplníte email a zvolíte si heslo. Následně dostanete svůj vlastní profil. Můžete si nastavit nějakou hezkou profilovou fotku a napsat pár řádek o sobě. To však není nezbytné.

No a když jste s tímhle hotoví, nic vám nebrání v tom začít tvořit!


Osobně Combyne používám už více jak rok. Tehdy aplikace teprve začínala a s některými věcmi byl trochu problém. Občas se aplikace sekala a nebyl tam tak široký výběr položek (items), jak bych si představovala. Ale obojí je teď už minulostí.


Pakliže tedy chcete vytvořit nějaký outfit, stačí kliknout na "Create" a následně vybrat "Canvas Combyner". Tohle mě ze začátku trochu mátlo, protože na výběr je ještě "Swipe Combyner", ve kterém ale tvořit moc nemůžete. Takže doporučuju klikat na Canvas.

Aplikace vás hodí na bílé plátno. Až skončíte, tak právě tam bude váš výsledný outfit, který ostatní uvidí na vašem profilu.


Klikněte na "Items" na vršku obrazovky. Dostanete se mezi hromadu různého oblečení, doplňků, rámečků apod. Vše přehledně v kategoriích.

Je pouze na vás, co všechno do svého outfitu přidáte, jaký styl zvolíte a jak to celé budete koncipovat.

Tohle na Combyne oceňuji. Aplikace umožňuje být opravdu velmi kreativní.


Když jste se svým outfitem spokojení, doporučuju si ho uložit do nějaké kolekce. Tohle oceníte, pakliže chcete svůj výtvor nějak více propagovat, popřípadě, když si uvědomíte, že jste na něco zapomněli.

Když máte i tenhle krok splněn, kliknete na "Next". Zde můžete o svém outfitu něco napsat, nebo přidat pár hashtagů, takže váš outfit bude více viditelný. A nyní zbývá poslední krok - outfit skutečně publikovat!


Na rozdíl od Polyvore tato aplikace umožňuje tvorbu různých výzev či skupin zaměřených na nějaký konkrétní styl. Dále máte možnost sami vytvářet nové "items" či různé kolekce, kam si můžete uložit věci, co vás zaujaly a později je využít.

Také existuje discord server, takže Combyne umožňuje i nějakou tu socializaci. Což je myslím taky plus.


Budu moc ráda, když appce dáte šanci a rozšíříte tak českou komunitu, která zatím není úplně výrazná :D

Takže jestli se mi povedlo vás přesvědčit, že Combyne je dobrý nápad, tak neváhejte a ozvěte se. Ráda se podívám na vaše výtvory!


Teď bych vám ale chtěla představit nějaké své outfity, ať máte možnost vidět, co všechno lze vytvořit. 


 

Tohle je takový prototyp mé tvorby. Ráda přidávám do outfitu různé fotky a text... Taky často uvidíte v mých outfitech motýly. Ostatně, vystupuju pod přezdívkou Butterfly, takže tohle je takový můj signifikant :D


Tenhle outfit jsem například tvořila v rámci jedné challenge. Zadání bylo "Coconut girl". Natož že jsem ze začátku vůbec netušila, jak zadání pojmout, tak jsem s výsledkem spokojená. Je to jeden z těch outfitů, na které jsem extra hrdá :D 


Jeden z mých "populárních" outfitů. Občas se stane to, že váš outfit zaujme přímo někoho z admin týmu a ten pak outfit sdílí. Tím se vašemu výtvoru dostane velké pozornosti, takže během pár hodin máte stovky srdíček :D Jinak "hodnocení" záleží na vaší aktivitě. Čím více jste aktivní, tím víc lajků vaše outfity nasbírají.


Zase něco úplně jiné. Zkoušela jsem nový design outfitů. Takové jednodušší, ale líbí se mi to :D


"Ready to wear". Taková samostatná kapitola Combyne. Za zkoušku to stojí, ale nějak to není můj styl :D


Tak jo, doufám, že vás článek zaujmul a že Combyne dáte šanci. V rámci propagace přikládám odkaz na svůj profil, protože proč ne, že. 


Kdybyste měli nějaké otázky, tak neváhejte a pište :D


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.