BeruBlog

Moje teorie o Miraculous Ladybug

Tento článek bude schválně napsaný červenou barvou, takže pokud se ti to nelíbí, přejeď po tom, jako kdyby jsi to chtěla zkopírovat, a čti :D Ano, jsem fanoušek Kouzelné Berušky a Černého Kocoura. Ach jo, rasisti kam se podívám. Ale, je to strašně nudný to psát, protože je to strašně dlouhý jako tahle věta :D Ale jdeme na mou velice inteligentní teorii. 


Nejdříve se podíváme na obrázek:

 


Ano. Páví (Nebo jaký) mirákulum. Vzpomínáte si? Vzpomínáte si, kde jste ho ještě viděli? Já ano, a moc dobře!

 

Ano. U fotky Adrienovy mamky. Ale, tady máme takový malý zvrat. To mirákulum, mohlo patřit taky Gabrielovy Agrestovy, že? Nevím, jak se to skloňuje takže sorry za gramatiku pls :D Ale, ke Gabrielovi máme taky záminku.

 

Tatatáááá! Bohužel, v dílu s nějakým kartářem :D je to tak, že kartář jde po Gabrielovi, takže tato možnost se vyvrací. Ale, pokud se podíváte pozorněji,

 


Oči nám vypadají podobně. Jenomže je nemožné, aby to byl jedna, stálá osoba. Sice je to nejpravděpodobnější, ale, prostě je to divné. Třeba jsou bratři, kteří milovali jednu dívku zároveň, ona si vybrala a druhej je naštvanej. Nebo je to táž stejná osoba.

 

Ale, přiléhejme k tomu, že je to stejná osoba. To je pravděpodobnější. Prostě umí kouzlit. A pokud jste si ten text přeložili, tak víte, že to znamená: Já chci tuhle absolutní sílu/moc, Nooroo. 

No, a je k tomu podle mě schválně přidán tento obrázek, jako té mámy. Třeba chce tu sílu, aby ji z někama osvobodil.



Ale záhada je, proč měl Gabriel ve své tajné skrýši tu knihu plnou těch mirákulovských věciček. 

 

Třeba se nám to všechno jednou vyjasní...

Ano, možná jsem podle vás trochu cáklá, ale mě to všechno přijde ta divně zamotaný :D

Komentáře

super VeraVIP(♡ Twilight Games ♡)

Moc super článek smajl taky zbožňuju berušku ..mám úplně stejný názor jako ty (později jsem chtěla napsat podobný článek smajl ) ...už se těším jak Adrien zjistí kdo je Beruška (prej by to mělo být v 2 nebo 3 sérii) které výjdou příští rok a taky,že se tam prý objeví Adrienova matka takže se máme na co těšit smajl

super VeraTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.